Şimdi Ara

Yurtdışı Paypal hesabı kullananlar dikkat: 19 nisandan sonra kullanım şartları değişiyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
14.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha Paypal Türkiye'den gitmeden önce sadece Amerikan Paypal hesabı kabul eden bir firmadan alışveriş yapmak için açtığım bir Abd paypal hesabım vardı. 2013'ten beri açıktı. Burada Paypal kapanınca o hesabı kullanmaya devam ettim. Nisan'a kadar sorun yoktu. Balans olarak param da yoktu. Yine de köşede kimlik isteyen uyarılar çıkıp duruyordu. Ben de sallamadım çünkü para göndermede sorun yoktu. Sonra ürün aldığım kişilerden biri beni dolandırmaya çalışınca haliyle dispute açtım. İşte o noktada hesabımı limitlediler. Kullanmak için kimlik bilgisi istediler. Amerikan vizemin fotosunu gönderdim. 2 saat içinde hesabımı kalıcı olarak kapatıverdiler. İkinci bir hesap açtım, aynı şekilde 1 ay içinde onu da uçurdular. Başka ülkeden açsam diyorum ama galiba sürekli aynı şey olacak. Alt tarafı paypal kullanmak için kırk takla atıyoruz, saçmalığa bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalPal kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Demek ki yurtdışı hesapla dispute açmamak gerekiyormuş. Bunu da öğrenmiş olduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle, bir de aynı isimle açınca kara listeye alıp anında hesabı uçuruyorlar. İkinci hesabı sanal kart bilgilerimi yenileyerek açmıştım. Yani aynı kredi kartı nosunu kullanmadım. Ayrıca kabloneti arayıp ip'mi de değiştirmiştim. Vpn hiç kullanmadım. Yine de 1 ayda tespit edip hesabımı kapattılar.

• GalPal kullanıcısına yanıt
    Aslında farklı isimle de hesap açılabilir belki.

• İsmimdeki harflerin yerlerini değiştirip bir başka hesap daha açtım. Bakalım bunu da kapatacaklar mı

• Hocam uğraşmayın. Ne alacaksanız ben yardımcı olayım. Ufak bi işlem ücreti alırım sadece. Dükkanıma buyrun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Az önce İngiltere'den açtığım PayPal hesabı şimdi kimlik doğrulaması istiyor. Ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olur musunuz pazartesiye para gelecekti o hesaba

• radtv213 R kullanıcısına yanıt
    Paypal İngiltere işleri sıkılaştırıdı. Yapacak birşey yok. O hesabı kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Paypal İngiltere işleri sıkılaştırıdı. Yapacak birşey yok. O hesabı kapat.
    Peki hangi ülkeden hesabı açabilirim? Bir de pazartesi gelecek para direkt o mail adresini gelir;mi?

fikrim yok ama almanyayı deneyebilirsin. sonucu da paylaşırsan bizim de fikrimiz olur. :)

• Ben işi çözdüm sanırım. Bu ay 500 dolarlık alışveriş yaptım, hesap hala aktif, kimlik istemediler. Biliyorsunuz Amerika'dan açtığım hesaplarda açar açmaz önce ödemeler güvenlik gerekçesi ile durdurulup sonra hesap kapatılıyordu. Yeni hesabımı soyad aynı ön ad farklı şekilde açtım. Sonra TextmeUp aplikasyonu yardımı ile girişte kod doğrulaması yaptım. Bu aplikasyonda 50TL verip bir Amerikan telefon numarası alıyorsunuz, smsler direkt aplikasyona geliyor. Öyle doğruluyorsunuz. Hiç sorun yaşamadım.

Sonra yabancı bir ödeme sitesinden bir ön ödemeli kredi kartı aldım. Bu serviste bir sanal, bir de fiziki ön ödemeli kart veriyorlar. Servisteki hesabınıza Türk kartlarınızdan para koyunca kartınızda limit oluyor. Önce sanal kartı Paypal'a eklemeye çalıştığımda adres uyumsuzluğu hatası aldım. Ödeme servisindeki kayıtlı adresim Türkiye adresimdi çünkü ve sadece Amerikan adresi eklenebiliyordu. Ben de olur belki diyerek Türkiye adresimi sokak mahalle ile birebir yazdım ama ülke ve posta kodu olarak Amerika'yı seçtim. Sorunsuz eklendi, kullanıyorum şu an. Sadece servise para eklerken %1.5 komisyon alıyor ama o kadar da olsun. Şu iş çözüldü ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

Ben işi çözdüm sanırım. Bu ay 500 dolarlık alışveriş yaptım, hesap hala aktif, kimlik istemediler. Biliyorsunuz Amerika'dan açtığım hesaplarda açar açmaz önce ödemeler güvenlik gerekçesi ile durdurulup sonra hesap kapatılıyordu. Yeni hesabımı soyad aynı ön ad farklı şekilde açtım. Sonra TextmeUp aplikasyonu yardımı ile girişte kod doğrulaması yaptım. Bu aplikasyonda 50TL verip bir Amerikan telefon numarası alıyorsunuz, smsler direkt aplikasyona geliyor. Öyle doğruluyorsunuz. Hiç sorun yaşamadım.

Sonra yabancı bir ödeme sitesinden bir ön ödemeli kredi kartı aldım. Bu serviste bir sanal, bir de fiziki ön ödemeli kart veriyorlar. Servisteki hesabınıza Türk kartlarınızdan para koyunca kartınızda limit oluyor. Önce sanal kartı Paypal'a eklemeye çalıştığımda adres uyumsuzluğu hatası aldım. Ödeme servisindeki kayıtlı adresim Türkiye adresimdi çünkü ve sadece Amerikan adresi eklenebiliyordu. Ben de olur belki diyerek Türkiye adresimi sokak mahalle ile birebir yazdım ama ülke ve posta kodu olarak Amerika'yı seçtim. Sorunsuz eklendi, kullanıyorum şu an. Sadece servise para eklerken %1.5 komisyon alıyor ama o kadar da olsun. Şu iş çözüldü ya.
    Hocam merhaba, sanal kartı nereden temin ettiniz

• Geçtiğimiz günlerde yurt dışından para gelecekti bunun için İngiltere'den bir vpn yardımıyla PayPal hesabı açtım. Ancak birkaç saat geçmeden PayPal mesaj atarak kimlik doğrulaması istedi. Fakat ben Türkiye'de yaşadığım için kimliğimi Tabii ki de doğrulayamadım. Ve dolayısıyla param içerde kaldı bir şekilde de parayı çıkaramadım. Ben de Çinli sitelerden alışveriş yapmayı denedim ki başarılı da oldu. Ebay üzerinden yaptığım alışverişte PayPal kullandım ve ödeme yapıldı tabii yine VPN kullanarak...

Bunu da buraya yazıyorum. Eğer ki ihtiyacı olan varsa haberi olsun yöntem işe yarıyor

Yani kimlik doğrulaması yapılmadığı halde alışveriş yapmana izin veriyor mu?

• quote:

Aynen öyle eBay üzerinden 2 adet sipariş geçtim onaylandı bakiye de düştü.

iyiymiş.

• Ben de vpnle açtım ancak direk business hesabıyla açıldı.Bunu personale çeviremezmiyim.
  • paypal ile ilgili bazı işlemlerde yardımcı olabilirim (sitelerdeki alışverişleriniz hariç) ödeme gönderme ve ödeme alma işlemleri hakkında detaylar için pm atın whatsapp paylaşayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

Ben işi çözdüm sanırım. Bu ay 500 dolarlık alışveriş yaptım, hesap hala aktif, kimlik istemediler. Biliyorsunuz Amerika'dan açtığım hesaplarda açar açmaz önce ödemeler güvenlik gerekçesi ile durdurulup sonra hesap kapatılıyordu. Yeni hesabımı soyad aynı ön ad farklı şekilde açtım. Sonra TextmeUp aplikasyonu yardımı ile girişte kod doğrulaması yaptım. Bu aplikasyonda 50TL verip bir Amerikan telefon numarası alıyorsunuz, smsler direkt aplikasyona geliyor. Öyle doğruluyorsunuz. Hiç sorun yaşamadım.

Kardeşim Paypal hesabını hala kullanıyor musun
    Bide yabancı bir siteden ön ödemeli kart alındığını söylemişsin hangi site olduğunu söyleyebilirmisin? Teşekkürler

• quote:

hocam kısıtlanmış paypal hesabındaki parayla nasıl alışveriş yaptınız ? benim bildiğim ne para alabiliyorsun nede para çekip,alışveriş yapabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.