Şimdi Ara

Yurtdışı simfree-simlock, iphone 4 16-32 gb fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hong kong ta 16gb 1000 tl,32 gb 1200 tl...............
  • Resmi fiyatlar applestore.com dan bakılabiliyor, ülke seçeneğini değiştirip görebilirsiniz. Yurtdışında ki mağazalarda bize göre tam ters uygulama var. Applestore.com fiyatından daha fazlaya dükkanlarda satılıyor. Çünkü mağazalarda yok satıyor. Mesela HongKong Applestore da şu an yaklaşık 1000TL ama çarşıda 1200-1400TL arası satılıyor. Bangkok'da da durum aynı storelarda yok resmi satış fiyatından en az 100-150 USD fazlaya satılıyor.
    Konuyu açan arkadaşın dediği gibi 2.elde fırtınalar kopuyor simfree cihazlar 1150TL ye kadar düşmüş onlar nasıl alınıpda bu fiyata satılabiliniyor bilmiyorum, çünkü hem adetli oluyor hem de mağazalar da hala bulunmuyor:(
  • Ben 640 dolara amerikadan 32 gb ATT simlocked aldım.
  • kanada da çok iyi fiyat bence
    1060 lira 659 $ beyaz-siyah farketmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

kanada da çok iyi fiyat bence
    1060 lira 659 $ beyaz-siyah farketmiyor

%14 vergi ekle üzerine. Satın alana kadar çıkmıyor sayfada.
  • Avusturya icin konusuyorum.

Kendime 16 GB Black Simlocked aldim kampanyayla.

-Sinirsiz internet
    -Türkiyeye 300 dakika
    -Türkiyeye 1000 SMS
    -Avusturya ici 2000 dakika

Telefona para vermedim. Acilis parasi falan vermedim. 2 yil boyunca aylik 36€ ödeyecegim. Siz hesaplayin artik

Simdi babama alicam bir tane sifir 16GB. 400-450€ arasinda degisiyor. Tabi Simlocked.
  • iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun06
    iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.

Bence çok pahalıya almisiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun06
    iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.

Bence çok pahalıya almisiniz

Doğrudur fiyat konusunda pek araştırma yapmadım. Aslında bu huyum değildir. Yani bilinçli bir tuketiciyimdir. Zaten kendim kullanıyorum ip4 yurtiçi. Fiyatı çok arastirmamamin sebebide bizim dayının hediyesi olacak o yüzden. :)) ben buluyum sana araştırırım dedim istemedi. Amazondan ben kendim bulur alırım dedi. Bende pek karışmadım.

• Kazakistan'da 16 GB sim-free 650 $ civarındaymış.
  • USA da ne kadar şu anda arkadaşlar?
  • quote:

USA da ne kadar şu anda arkadaşlar?

Fiyatlar ayni, degismedi. Sadece tam fiyatli olanlar Unlock satiliyor artik:

16GB iPhone 4 -> $599 (+tax, buda takriben ~$640, bolgeye gore)
    32GB iPhone 4 -> $699 (+tax, ~$750)
  • Yurtdışından alınanlarda tax refund imkanı var unutmayın.. almanyadan 629 euroya aldım, 71 euro iade aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata
    Kazakistan'da 16 GB sim-free 650 $ civarındaymış.

O halde en ucuz simfree iphone kazakistanda
  • maldivler siyah 800dolar
    umman siyah 730dolar
    s.arabistan face time olmayan siayah 639dolar
    s.arabistan siyah 690dolar
    s.arabistan beyaz 750dolar
  • teşekkürler bilgiler için
  • suudi arabistan 16gb simlocked 2.el: 2350sar=626$=1021tl
    0: 2950sar=786$=1282

NOT:Dolar kuru Türkiye'de 1.63 olarak alınmıştır!!

32gb lık olanıda öğrendikten sonra yazıcam arkadaşlar

saygılar;
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.