hong kong ta 16gb 1000 tl,32 gb 1200 tl...............
Resmi fiyatlar applestore.com dan bakılabiliyor, ülke seçeneğini değiştirip görebilirsiniz. Yurtdışında ki mağazalarda bize göre tam ters uygulama var. Applestore.com fiyatından daha fazlaya dükkanlarda satılıyor. Çünkü mağazalarda yok satıyor. Mesela HongKong Applestore da şu an yaklaşık 1000TL ama çarşıda 1200-1400TL arası satılıyor. Bangkok'da da durum aynı storelarda yok resmi satış fiyatından en az 100-150 USD fazlaya satılıyor. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi 2.elde fırtınalar kopuyor simfree cihazlar 1150TL ye kadar düşmüş onlar nasıl alınıpda bu fiyata satılabiliniyor bilmiyorum, çünkü hem adetli oluyor hem de mağazalar da hala bulunmuyor:(
Ben 640 dolara amerikadan 32 gb ATT simlocked aldım.
kanada da çok iyi fiyat bence 1060 lira 659 $ beyaz-siyah farketmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
kanada da çok iyi fiyat bence 1060 lira 659 $ beyaz-siyah farketmiyor
%14 vergi ekle üzerine. Satın alana kadar çıkmıyor sayfada.
Avusturya icin konusuyorum.
Kendime 16 GB Black Simlocked aldim kampanyayla.
-Sinirsiz internet -Türkiyeye 300 dakika -Türkiyeye 1000 SMS -Avusturya ici 2000 dakika
Telefona para vermedim. Acilis parasi falan vermedim. 2 yil boyunca aylik 36€ ödeyecegim. Siz hesaplayin artik
Simdi babama alicam bir tane sifir 16GB. 400-450€ arasinda degisiyor. Tabi Simlocked.
iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhun06 iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.
Bence çok pahalıya almisiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhun06 iPhone 4 32 gb beyaz dayım Amerika'ya gitti gecen hafta. Gitmeden burdan verdik siparişi. Orda ki dayımın adresine. Fiyat olarak 900 ile 970 dolar arasındaydı amazonda. En iyi yorum yapan firmadan950 dolara siparisini verdik. Haftaya gelecek bakalım.
Bence çok pahalıya almisiniz
Doğrudur fiyat konusunda pek araştırma yapmadım. Aslında bu huyum değildir. Yani bilinçli bir tuketiciyimdir. Zaten kendim kullanıyorum ip4 yurtiçi. Fiyatı çok arastirmamamin sebebide bizim dayının hediyesi olacak o yüzden. :)) ben buluyum sana araştırırım dedim istemedi. Amazondan ben kendim bulur alırım dedi. Bende pek karışmadım.
Kazakistan'da 16 GB sim-free 650 $ civarındaymış.
USA da ne kadar şu anda arkadaşlar?
quote:
USA da ne kadar şu anda arkadaşlar?
Fiyatlar ayni, degismedi. Sadece tam fiyatli olanlar Unlock satiliyor artik: