Şimdi Ara

Yurtdışı tur tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.ilk defa yurtdşına çıkmayı düşünüyorum.yabancı dilim hiç yok.1250 lira civarı yurt dışı tur düşünüyorum.tur tavsiyeniniz varmı.bu turlarda ekstra ücret olarak ne öderim.yemek fiyatlara dahilmi,değilse yemeğe ne kadar harcarım minimum.turlara dahil olmayan şeyler ve ücretleri nelerdir.turlarda serbes zamanlarda tek başına gezebilme imkanı varmı.daha önce giden arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim.yardımlarınız ve cevablarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milic -- 28 Mayıs 2016; 17:42:53 >

• yokmu yardım edecek arkadaş
  • bu para ile tur imkansız gibi bir şey.
    1250 TL yaklaşık 390 Euro yapar.

kısaca masraflar..

1- pasaport 10 yıllık 630 TL.
    2- en uygun tur 350 Eurodan başlıyor.
    3- vize ücreti kendin bile alsan 80 Euro
    4- yurt dışı çıkış hacı 15 tl.
    5- sigorta 100 tl.
    6- kaç gün kalacaksın bilmiyorum ama sabah kahvaltısını otelde yapsan bile günlük 30
    euro yeme içmeye hazırlar.
    7-Zaten ectra turlara katılırsan batarsın. tahmin 6 extra tur olsa 40 eurodan 240 Euroda o yapar.
    extra turlara girmessen benzinlik veya orman kenarında beklersin.

tahmin edeyim 3-4 günlük bir tura gitsen pasaport ve tur bedeli hariç 700 euro olması gerek

sen bence 1250 lira ile bu işe girme biraz daha bırıktır yada
    kendi başına belgrad turu yap.. ucuza mal olur.
  • http://www.ladytravel.com.tr/pdf/ORTA%20AVRUPA%20IZM%20tum%20programlar.pdf

al bak burda extra turlar var
    7 tane extra tur tanesi 65 euro toplam : 455 euro oda 1450 tl yapar.

extra tur dahil program
    http://www.ladytravel.com.tr/pdf/ISVICRE%20ITALYA%20Promosyon%2011-17%20Haziran.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 30 Mayıs 2016; 16:00:50 >

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    http://grupfoni.com/cift-kisilik-odalarda-7-gece-8-gun-konaklamali-benelux-paris-nice-lyon-kisi-basi-999-tl
    bu tur nasıldır hocam.zaten 1250 lirayı pasaport vize vs yemek masrafları çıkınca sadece tur için ayırdığım para.1500 liraya kadarda çıkabilirim.
    ekstra turlara katılmadığımızda şehir merkezindemi bırakıyorlar seni kendin gezmen için.bide akşam otele kaç gibi oluyorsun akşam kendi gezme durumu nasıl oluyor.bu ilk yurtdışı deneyimim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milic

http://grupfoni.com/cift-kisilik-odalarda-7-gece-8-gun-konaklamali-benelux-paris-nice-lyon-kisi-basi-999-tl
    bu tur nasıldır hocam.zaten 1250 lirayı pasaport vize vs yemek masrafları çıkınca sadece tur için ayırdığım para.1500 liraya kadarda çıkabilirim.
    ekstra turlara katılmadığımızda şehir merkezindemi bırakıyorlar seni kendin gezmen için.bide akşam otele kaç gibi oluyorsun akşam kendi gezme durumu nasıl oluyor.bu ilk yurtdışı deneyimim olacak.

walla bu tur paraları genellikle turun içinde ki otlein yıldız sayısı ile
    fiyatları değişiyor.

3 yıldızlı şehir dışı otelleri ile 4 yıldızlı sehir içi otelleri diye 2 ye ayrılıyorlar.
    eğer 3 yıldızlı şehir dışı otelini seçerseniz şehre 20-30 km gidip gelmek zor.
    taksi tutmanız gerek oda aradaki farkı geçer o yüzden
    il öncelik 4 yıldızlı şehir içi otelini seçmeniz hatta yoksa 3 yıldızlı sehir içi otelini seçmeniz.

eğer 2-3 şehir yada ülke gezecekseniz ve ektra turlara şahirler yada ülkeler arasında gezilecekse
    sizi yol ayırdımın da yada bir dinlenme yerinde bırakıyorlar.

işin ilginç yanı otobüste 50 kişi varsa ve 5-10 kişi kabul etmemiş ise sizi diğer yolcular kabul ettirmeye çalışıyor.

ama sabah otelden alıp extra tura gidip gelip tekrar aynı otelde konaklayacaksanız bunlarda exra turlara katılmanıza gerek yok.
    kendiniz şehir içinde takılın.

indirin cep telefonunuza navigazyon programı gezin.

bakın örnek vermek gerekirse

bu turda 2 gün
    Sabah kahvaltısının ardından Lyon'dan Paris'e hareket. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği
    Eiffel Kulesi,+Seine Nehri tekne gezisi,+ Montmarte ressamlar tepesi,+ Sacre Coeur Bazilikası + Notre Dame Katedrali
    ve Fragonard Parfum muzesi turuna katılabilirler (80 Euro).

diyor.
    daha Paristeki otele yerleşmeden otobüs giderken yapılacak bu extra tur peki siz ne yapacaksınız o arada.

Ama 3 gün dediğiniz gibi hiçbir extra tura katılmanıza gerek yok.

bu extra turları daha önceden gidenlere danızın ve mecburen katılmak zorunda olduklarınıza
    katılın. (aslında mecburen diye bir şey yok ama. yukarda bahsettiğim gidi açıkta beklememek için diyorum)
    forummda bu turlara katılmış arkadaşlar vardır.

sistem kazancı tur fiyatları ve extra turlar üzerinden. yoksa bu kadar ucuz olamaz.

birde tek başınıza gidecekseniz sizin odanızda başka biri ile paylaşacaksınız.
    paylaşmam diyorsanız onun fiyatı ayrı. (daha pahalı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Özel Yurt Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    avrupada en ucuz 10 günlük tur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gex turu ara,

kaç adet extra tur var diye sor. katılmak zorunlu mu diye sor
    otelleri sor. bellidir. isimlerini al.
    ayrıca sehir transferlerinde otobüs kaptanı ve rehber için tip box da olacaktır kaç para onuda sor.

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    cevapalrınız için çok teşekkürler.
    altta gönderdiğim tur var bide ekstra turlarda fiyata dahil.tur 500 euro
    http://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-tum-extra-turlar-ve-cevre-gezileri-dahil-roma-milano-1#terms
  • quote:

cevapalrınız için çok teşekkürler.
    altta gönderdiğim tur var bide ekstra turlarda fiyata dahil.tur 500 euro
    http://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-tum-extra-turlar-ve-cevre-gezileri-dahil-roma-milano-1#terms

evet ama extralar dahil edilince tur fiyatı 500 Euroya çıktı.
    oda : 1650 TL yapıyor.

bence fiyat iyi. ancak tur firmasını iyi araştır.
    şikayetvar.com bak.

• ilk defa çıkacaksan Bosna Hersek' i araştır, yeme-içme ucuz, konaklamada öyle.

hatta bir çok gezilecek noktada türkçe yönlendirmeler mevcut.

programını biraz erken yaparsan güzel fırsatlar yakalayabilirsin.
  • tur ne ya. git kendi başına gez dolaş, başkalarına bağımlı olup onların kuyruğu olma, hemi de para ödüyorsun üstüne... git kaybol, yol ara, o heyeceanı tat, tek başına koca şehirde bir işi başarmanın verdiği hazzı tat
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    ilk defa çıkacam ve yabancı dilim yok.vaktimde 1 hafta ile kısıtlı.ayrıca tur dışında gidersen maliyet beni aşıyor
  • quote:

ilk defa çıkacam ve yabancı dilim yok.vaktimde 1 hafta ile kısıtlı.ayrıca tur dışında gidersen maliyet beni aşıyor

işte heyecan da burada.. ben de gittiğimde oranın dilini bilmiyorum, buna rağmen başarmak insanı heyecanlandırıyor.. turlar ekstralarla bence daha çok maliyetli olur diye dşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

tur ne ya. git kendi başına gez dolaş, başkalarına bağımlı olup onların kuyruğu olma, hemi de para ödüyorsun üstüne... git kaybol, yol ara, o heyeceanı tat, tek başına koca şehirde bir işi başarmanın verdiği hazzı tat

hocam ben dediğiniz gibi tek başıma seyahat etmek istiyorum. temmuzda Arnavutluk (Tiran) a gitmeyi düşünüyorum tek başıma. vize istemiyor. gidiş dönüş uçak biletimi almam yeterli olur mu yoksa otel rezervasyonu da yapıp çıktıları yanımda götürmem gerekir mi?

yani ülkeye giriş esnasında kalacağım yeri görmek isterler mi acaba bundan emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

tur ne ya. git kendi başına gez dolaş, başkalarına bağımlı olup onların kuyruğu olma, hemi de para ödüyorsun üstüne... git kaybol, yol ara, o heyeceanı tat, tek başına koca şehirde bir işi başarmanın verdiği hazzı tat

hocam ben dediğiniz gibi tek başıma seyahat etmek istiyorum. temmuzda Arnavutluk (Tiran) a gitmeyi düşünüyorum tek başıma. vize istemiyor. gidiş dönüş uçak biletimi almam yeterli olur mu yoksa otel rezervasyonu da yapıp çıktıları yanımda götürmem gerekir mi?

yani ülkeye giriş esnasında kalacağım yeri görmek isterler mi acaba bundan emin olamadım.

Sorunuz yanıtlanırsa banada haber verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Ben pek sanmıyorum, sonuçta orası Türkleri seven bir ülke fakat %1 bile görme ve isteme olasılığını düşündüğümüzde gene de çıktıları yanına alman gerekebilir
  • quote:

Ben pek sanmıyorum, sonuçta orası Türkleri seven bir ülke fakat %1 bile görme ve isteme olasılığını düşündüğümüzde gene de çıktıları yanına alman gerekebilir

Dönüş biletim yanımda olacak sonuçta bir de vize istemiyorlar o yüzden direkt psaporta bakıp bile geçmeme izin verirler diye düşünüyorum. Burada bookingten bakıp oteli rezervasyon yaptırmasam bile kafamda ayarlarım oraya gidince de oteli bulurum gibi plan yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.