Şimdi Ara

Yurtdışı Turu İçin Firma Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi araştırma yapınca herkesin her firmayla ilgili iyi ve kötü yorumları var sanırım gidilen bölgeye göre de değişiyor.

Daha önce Batum’a gitmiştik 2023 yılında. Harici yurtdışı deneyimimiz yok. Avrupa’ya ilk defa gidiyoruz. Dil olarak iyi bi seviyede değiliz. Ama ben bi şekilde çeviri programları falan anlaşıyorum öyle çok takan bi tip değilim. O yüzden hem planlı gezmek hem de ilk gidişte bi acemilik atmak için tur düşünüyoruz. Bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar. Bazı yurt dışı turlarında acentalar ortak program yapabiliyorlar. Özellikle Ets, Tatilsepeti ve Jolly gibi firmalarda böyle bir uygulamanın olduğunu yapılan yorumlardan anlamıştım. Ben daha önce Bellima Tur ile vizesiz Balkanlar turuna katıldım. Turdan memnun kalmıştım. Söz konusu firma İzmir çıkışlı turlar düzenliyor ve yukarıda söz ettiğim firmalar gibi diğer acentalarla ortak program düzenlemiyordu. Eğer İzmir'de yaşıyorsanız Bellima'nın turlarına bakmanızı tavsiye edebilirim. Eğer İzmir'e uzak farklı bir şehirden katılacaksanız ekstra turların mümkün olduğunca dahil olduğu turları seçmenizi tavsiye edebilirim. İnternette birçok tur firmasının özellikle Avrupa'ya düzenlediği turlarda çoğu aktiviteyi ekstra yaptığını fark etmiştim. Eğer ekstra turlara fazla katılan olmazsa ilgili turlar iptal edilebiliyormuş.

Tur firmasını seçerken şikayetvar vb. sitelerdeki yorumlara da bakabilirsiniz. Örneğin ben belirlediğim bir ülkeye turla gitmeyi düşündüğümde söz konusu ülkeye düzenlenen turlarla ilgili fazla sayıda şikayet olup olmadığına şikayetvar üzerinden bakıyorum. Eğer şikayet çoksa farklı firma araştırıyorum. Daha önce çevremde Tourblance ve Avruparüyası firmalarından tur alıp memnun kalanlar da olmuştu ama güncel memnuniyet düzeylerini kendinizin araştırmasını öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı ve bilgilendirici mesajınız için çok teşekkürler saygılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.