Şimdi Ara

++ Yurtdışı Ücretsiz Kargolu Memnun Kaldığınız Ürünlerin Linkleri İle Birlikte Paylaşım Alanı ++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamualeykum DH Ailesi...

"Lütfen konuyu kişisel ürün sorma muhabbetinden çok açılma amacı olan "Yurtdışı ve Ücretsiz Kargolu Memnun Kaldığınız Ürünlerin Paylaşımı" için kullanınız."

Biliyorsunuz forumda birçok arkadaşımız yurt dışı alıverişlerini takip ediyor. Birçok siteden alışveriş yapıyor. Ancak alınan ürünler için yapılan yorumları bulmak uğraştırıyor. Bunun yerine ufak açıklamalar ve linkler ile birlikte almış olduğunuz ürünleri paylaşırsanız ürün almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Not:Konu içerisinde alıntı yaparak soru sormak yerine ilgili kişiye PM atarak soru sormanız konu içeriği açısından önemli. Sorularınız varsa yine forumda mevcut olan LİNK bakabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. Sizlerde aşağıda paylaşmış olduğum şekilde elinize ulaşan memnun kaldığınız ürünlerinizi sıralı bir şekilde yorumlayarak paylaşabilirsiniz.

Benim yapmış olduğum alışverişler;

1- Kibar ve düzgün bir cüzdan almayı düşünüyordum. Gerçekten ürün beklentilerimi karşıladı hala kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ederim. Ürün14 günde elime ulaştı. LİNK

2-İphone USB kablosuna ihtiyaç duyduğum için sipariş verdim. Ürün beklediğim gibi çıktı. Hala kullanıyorum.Ürün 15 günde elime ulaştı. Tavsiye ederim. LİNK

3-Araç da seyir halinde iken cebimde taşımak yerine aracığın ön gögüsüne katmak için telefon sabitleyicisi almayı düşünüyordum. Bunu aldım. Henüz test etmedim. Ürün 15 günde elime ulaştı. LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECİRLİ -- 21 Haziran 2015; 0:41:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.