Şimdi Ara

Yurtdışı visa ATM'den para çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışında döviz bürolarının çoğu %5-%20 arası kar payı ile çalışıyor bildiğimiz gibi.

atıyorum çine veya portorikoya gittik, visa veya mastercard ATM'sinden para çektiğimiz zaman komisyon alınır mı? alınırsa ne kadar alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 21 Haziran 2014; 20:46:47 >

• Bankalarin sitelerinde yaziyor kisa bir arastirmayla bulabilirsin saniyorum. Rusyada bonus kart(banka karti) ile 7500 ruble cekmistim %2-4 arasi bir para aliyordu (yaklasik 450 lira yapiyor 7500 ruble)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 22 Haziran 2014; 19:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

yurtdışında döviz bürolarının çoğu %5-%20 arası kar payı ile çalışıyor bildiğimiz gibi.

atıyorum çine veya portorikoya gittik, visa veya mastercard ATM'sinden para çektiğimiz zaman komisyon alınır mı? alınırsa ne kadar alınır?

Tüm bankalar komisyon alır. Bankanızın web sitesinden inceleyebilirsiniz. Genelde 5 dolardan az olmamak şartıyla %2-5 arası oluyor, bir de karşı bankanın küçük bir komisyonu oluyor, bir de kur farkı oluyor. Kalem çok olsa da rakam çoook değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.