Şimdi Ara

YurtDışıÇıkışları 14 Haziran 2012 ttnet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Yurtdışı gitti genel bir arıza galiba....

Genel değil benimde iss ttnet fakat facebook'a ve diğer bütün yabancı sitelere girebiliyorum.

Speedtest.net ile pingtest.net e girmeyi dener misiniz ? Facebook ve bir çok yabancı site bendede açılıyor fakat bunun yanı sıra açılmayan bir çok sitede var.
  • Doping adsl ile test ettim sıkıntı yok sorunun TTNET Türktelekomdan kaynaklandığı kesin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

quote:

Genel değil benimde iss ttnet fakat facebook'a ve diğer bütün yabancı sitelere girebiliyorum.

Speedtest.net ile pingtest.net e girmeyi dener misiniz ? Facebook ve bir çok yabancı site bendede açılıyor fakat bunun yanı sıra açılmayan bir çok sitede var.

Açılmıyor kardeş...

• Açıklama geldi:

n1-Gayrettepe-Pop 14.06.2012 12:41 DNS Server Problemi Yurtdisi DNS Serverlar Problemi
    Destek Takip No : 2596662

Açıklama : Ripe.net tarafında yaşanan teknik bir arızadan dolayı PTR (Reverse DNS) sorgularının bir kısmı başarısız olmaktadır. Ripe.net tarafından yaşanılan sorunun takibi yapılmakla birlikte, tarafımızdan da takibi sürmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 14 Haziran 2012; 13:06:53 >
  • bendede aynı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

quote:

Giriyor ama aşırı yavaş , sanırım sorun bendede var

• Sitelere girişte bir problemim yok. Fakat oyunlarda lag ve DC problemi var şu anda.
  • diablo 3'te çok acayip lag var sabahtan beri
  • Bugün sabahtan beri yabancı sitelere bir giriyor bir girmiyor an itibariyle sorun yok bende
  • Yorumlardan anlaşıldığı üzere bölgesel değil genel bir sorun var. Ağrıdayım ben de giremiyorum bazı sitelere...
  • sorun ttnetde sanırım dsmartnette sitelere girişte herhangi bi problem olmadı sabahtan beri
     YurtDışıÇıkışları 14 Haziran 2012 ttnet
  • Şişli - Sabahtan beri yabancı siteler pert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke

sorun ttnetde sanırım dsmartnette sitelere girişte herhangi bi problem olmadı sabahtan beri
     YurtDışıÇıkışları 14 Haziran 2012 ttnet

Sitelere girişte bende de problem yok. Fakat Diablo'dan DC yiyorum hep.
  • sorun düzlene kadar hotspot shield programını kullanın tüm sitere girlebiliyor online oyunlara giriştede sorun yok sadece biraz ping yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 14 Haziran 2012; 13:41:42 >
  • online oyunlar sıkıntıda lol, diablo vs. sürekli dc yaşanıyor...
  • Wikipedia ve bbc.co.uk ebay yok 13:42 itibariyle muğla da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

online oyun oynamadığım için o kadarını bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBrighter -- 14 Haziran 2012; 13:45:33 >
  • Battle.net'e bağlanılmıyor şuan.
  • Ayni sekilde bazi yabanci sitelere girilmiyor ve Diablo'da paso DC oluyorum.
  • Yabancı kaynaklı sitelerde inanılmaz bir yavaşlık var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.