Şimdi Ara

Yurtdışına giden SMS'leri engellemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Nights Keeper adında bir uygulama kullanıyorum. Telefonum belli saatlerde otomatik sessize geçiyor ve arayan kişiye müsait olmadığımı biliren bir SMS otomatik gidiyor.

Ancak ben yurtdışından beni arayıp da ulaşamayanlara bu SMS'in gitmesini istemiyorum. SMS haklarım yurtiçi yönlere geçerli olduğu için yurtdışına gönderilen SMS'ler için ücret kesiliyor. Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna vs. gibi yerlerden tanımadığım insanlar tarafından aranıyorum...

Müşteri Temsilcisini aradım, bu isteğimin mümkün olmadığını söylediler. Hatta üstüne "Yurtdışına SMS atmazsanız, yurtdışına mesaj gitmemiş olur" şeklinde efsâne bir cevap da aldım.

Bu problemi çözmenin farklı bir yolu var mı, ek bir uygulama kullanarak yurtdışına SMS gönderilmesini engellemek gibi. Başında sadece +90 ibâreli numaralara SMS gitsin istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 30 Ocak 2017; 18:12:20 >

• yurdışından gelen aramaları engelleme var mobil işlemlerde biraz bak ayarlardan
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    "Aramaları engelleyebilirsiniz, aramayı da engelleyebilirsiniz ama sms gönderme işlemini engellemezsiniz" dedi Müşteri Temcilcisi.
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    arama engellenince yurdışından arama olmaz ve program otomatik sms dönüşü yapmaz problem ne şimdi kafam karıştı?
    Yurtdışına engelleme sadece sesli görüşmeyi kapsıyormuş. SMS buna dahil değil. Yâni yurtdışını arayamam ama SMS göndermeye devam edebilirim.
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    "Nights Keeper:otomatik sessize geçiyor ve arayan kişiye müsait olmadığımı biliren bir SMS otomatik gidiyor."

yurdışından arama gelmez arayan kişide olmaz nights keeperda mesaj atmaz bunu demek istedim yani yurdışından gelen aramalar kapanınca problem halloluyor
    Sevgili kardeşim, sabrın ve yardım etme isteğin için teşekkür ederim.

"Ancak ben yurtdışından beni arayıp da ulaşamayanlara bu SMS'in gitmesini istemiyorum." demiştim. Yâni benim yurtdışı ile görüşmelerim de oluyor. Yurtdışıyla görüşme ihtiyâcım oluyor. Yurtdışına görüşmeleri kapatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 30 Ocak 2017; 19:8:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.