Şimdi Ara

Yurtdisina otobusle gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Size bir konudan bahsedecegim...

Malum dolar ve Euro artti Boyle oluncada ucak bilet fiyatlari aldi basini gitti...ama bir alternatif var degisik yerler ve sehirler gormeyi sevenler icin otobus....

Istanbul esenler otogarindan cesitli firmalarin yurtdisi seferleri bulunuyor....bunlardan en bilinenlernden metro turizm...

Metro turizm. Bulgaristanin ve yunanistanin degisik sehirlerine her gun sefer duzenliyor fiyatlarda gayet uygun...

Ben gezmeyi ve yeni yerler görmeyi sevdigimden. Varna,burgaz,haskovo,dedeagaca gittim...

Şehirler çok guzel gittigimde hepsinde sasirdim bekledigimden cok daha gelismis sehirler olarak karsima cikti...ucak fiyatlarindan sikayetci olanlar veya ekonomik bilet bulamayanlar bulgaristanin ve yunanistanin cok guzel şehirlerine gidip yeni yerler görebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alpar turzim daha ucuz metroya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

alpar turzim daha ucuz metroya göre
    Evet. Olabilr dediginiz gibi....ben biraz daha tanınmis markalarla uzun yola gitme gibi bir aliskanligm var:)

• Bulgaristan ya da Kuzey Yunanistan'a gitmek için değerlendirilebilir. 5-6 kez otobüsle gittim. Ama daha uzak yerler için pek mantıklı değil. Zaten fiyatları Euro üzerinden olduğu için artık ucuz değil. Ayrıca yoğunluğa göre gümrük kapılarında uzun süre beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.
  • Öncelikle Metro turizmden su bile almam. Otobüsü doldurmak için 2 seferi birleştirip yolcuların saatlerini aksatmaktan her tür çeşit yolcuyu her tür yerden almaya kadar herşeyi yapıyorlar. Başka otobüs firmaları vardır herhalde.

Aslında zevkli ama bir kaç şey var sınırlarda gümrüklerde çok vakit kaybı olabiliyor yolcuları indirip bavullarını açtırıyorlar veya koskoca otobüsü xray cihazına sokuyorlar filan... Bulgaristan'da görmedim ama Romanya'da gördüm. Bazen rüşvet ister gibi saçmalayadabiliyorlar bir kere oldu ama hiç ödün vermeyip he he şeklinde tavır sergileyince geçip gitti. Ben Murat turizm ile gitmiştim otobüste sigara içiliyordu.

Bir de tekstil başta olmak üzere çeşitli malları gizlice taşımak isteyenler otobüs tercih ediyor bu nedenle de bazen çok fazla arama yapıyorlar ve vakit kaybı oluyor.
  • istanbul seyahat ile bulgaristana gitmiştik güzel yolculuktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambit666

istanbul seyahat ile bulgaristana gitmiştik güzel yolculuktu
    Bizde balkan turu düşünüyoruz ama otobüs olunca tedirgin oluyorum biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli birlige aracla gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizce74 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi tedirginlik ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.