Şimdi Ara

Yurtdışına para transferi en ucuz nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
5
Favori
128.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar ben 8000 Euro'yu işbankasının internet bankacılığı ile (swift) Almanya'daki 'ta ki kendi hesabıma yollayacağım. 8000 euro için masraflar 40 tl civarı olcakmış. Daha uygununu bulamadım.

40 tl dışında 8000 eurondan Deutsche Bank herhangibi kesinti yaptımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar ben 8000 Euro'yu işbankasının internet bankacılığı ile (swift) Almanya'daki 'ta ki kendi hesabıma yollayacağım. 8000 euro için masraflar 40 tl civarı olcakmış. Daha uygununu bulamadım.

40 tl dışında 8000 eurondan Deutsche Bank herhangibi kesinti yaptımı

Hayır yapmıyor fakat ben öğrenci hesabı açtırdığım için 50 euro bloke hesap açma ücreti istiyor ve bunu her halukarda alıyor sizden hangi bankadan gönderirseniz gönderin.

Şuan İş Bankası'nın internet bankacılığı ile swift'ten daha ucuz bir gönderim şekli yok zaten varsa da ücretsizdir artık o:)

Bu işleri ilk araştırdığımda bana 450 euro işlem ücreti isteyen bankalar oldu. Daha sonra araştıra araştıra bankalardan swift ile 150 tl'lere kadar düştüm. En son internet bankacılığını buldum böyle oda işte 40 tl bile tutmadı:)

40 tl olmasının sebebi şu iş bankası 1000'de 2 komiston alıyor. 8000 euro için 16 euro Yani atıyorum aileniz size para göndercek olsa mesela 1000 euro kesintisi 2 euro olcak bence çok ucuz:)

Kısacası burayı okuyan arkadaşlar varsa Almanya'ya eğitim için gidip Deutsche Bank'tan hesap açtıranlar hiç araştırmaya kalkmasınlar eğer araştırırlarsada yuh diyorum artık:)

• paypal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

bugün ptt nin yanından geçerken dikkatimi çekti

http://www.upt.com.tr/

upt yi kullanan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

bugün ptt nin yanından geçerken dikkatimi çekti

http://www.upt.com.tr/

upt yi kullanan var mı arkadaşlar?

UPT nasıl oluyor karşıdan nasıl kesliyor.
  • swift islemlerinde karsidan kesinti olmaz arkadaslar ayrica 10 bin euroya kadar 40 dolar gibi bi para alir gayet uygun yuksek rakmlar icin. kucuk meblalar icinse bir kerelik yolliycaksiniz western yada money gramla. surekli bi para yollama mevzusu varsa benim gbi bi tanidik bulup elden alcaksiniz. yakin otobus giden balkan ulkeleri icinse otobus firmalari her turlu seyi teslim ediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

swift islemlerinde karsidan kesinti olmaz arkadaslar ayrica 10 bin euroya kadar 40 dolar gibi bi para alir gayet uygun yuksek rakmlar icin. kucuk meblalar icinse bir kerelik yolliycaksiniz western yada money gramla. surekli bi para yollama mevzusu varsa benim gbi bi tanidik bulup elden alcaksiniz. yakin otobus giden balkan ulkeleri icinse otobus firmalari her turlu seyi teslim ediyo.

Swift islemi nasil 10000 dolara 40 dolar suoper tabi k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 30 Ocak 2013; 23:08:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sacma ya benim burdan gönderdigim banka hic bir sekilde para kesmiyor (isvec) ama turkiyedeki garanti bankasi gelen parayi kesiyor..
  • Almanya 'ya Sparak-bank 'a 500 euro göndericem dedim İŞBANKASI 'na 10 $ işlem ücreti alınır dedi. Online bankacılık ile yapılan işlemler için çok az masraf alıyorlarmış gerçekten çok ekonomik. Teşekkürler İşbankası.

Teb bankası oranları yüksek ve biraz zahmetli, ama karşı taraftan kestiler mi henüz bilgim yok.

Bilgilerinize arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozanteoman

Almanya 'ya Sparak-bank 'a 500 euro göndericem dedim İŞBANKASI 'na 10 $ işlem ücreti alınır dedi. Online bankacılık ile yapılan işlemler için çok az masraf alıyorlarmış gerçekten çok ekonomik. Teşekkürler İşbankası.

Teb bankası oranları yüksek ve biraz zahmetli, ama karşı taraftan kestiler mi henüz bilgim yok.

toplam kesinti miktarını geri bildirim ile yaparmısın.
    teşekkürler
  • 10 $, c.tesi swift işlemi girdim nişantaşı şubemden, almanya kassel sehrine Çarşamba günü için valör tarihi verdi. 10 $ 250 € 'da fena değil başka kesinti yok şimdilik. ama işlem süresi 3 iş günü işte. Şuan muhabir bankaya talimat geçildi diyor status ekranında.
  • Arkadaşlar almanya da bir hesaba 700 euro para göndericem internet bankacılığı olsa daha da iyi olur tavsiyeniz hangi şekilde yollamam olur ? en makul yöntem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar almanya da bir hesaba 700 euro para göndericem internet bankacılığı olsa daha da iyi olur tavsiyeniz hangi şekilde yollamam olur ? en makul yöntem nedir?

Ziraate sor almanyadada ziraat var.

Yollayacağın kişinin HSBC hesabı varsa türkiyede oraya yatır kendi kartıyla almanyada masrafsız çeker o parayı.
  • quote:

10 $, c.tesi swift işlemi girdim nişantaşı şubemden, almanya kassel sehrine Çarşamba günü için valör tarihi verdi. 10 $ 250 € 'da fena değil başka kesinti yok şimdilik. ama işlem süresi 3 iş günü işte. Şuan muhabir bankaya talimat geçildi diyor status ekranında.

bazı arkadaslar çine işbankası aracılığı ile para yollamışlar 43 $ kesilmiş aracı banka devreye girmiş. senin işleminde aracı banka yok gibi görünüyor nasıl ögrenebliriz bilmiyorum ama ben,m de Honk konga para göndermem lazım aracı banka girecek diye korkuyorum.
  • Yurtdışına para gönderecekseniz eğer 84 ülkede faaliyet gösteren uluslararası online ödeme sistemi WebMoney!i kullanmanızı tavsiye ederim. İşlem hızı olarak rakiplerinden ve bankalardan daha hızlı ve komisyon oranlarıda çok cazip. Daha detaylı bilgi almak için isewww.webmoneyalsat.com adresine bakablirsiniz. Ya da online destek için skype dan ekleyip görüşebilirsiniz. skype : wmzbayi
  • quote:

Almanya 'ya Sparak-bank 'a 500 euro göndericem dedim İŞBANKASI 'na 10 $ işlem ücreti alınır dedi. Online bankacılık ile yapılan işlemler için çok az masraf alıyorlarmış gerçekten çok ekonomik. Teşekkürler İşbankası.

Enpara.com :

Finansbank dışına giden
    yabancı para transferi 15,00 TL* (BSMV dahil, işlem başına)

Finansbank dışından
    gelen yabancı para transferi 15,00 TL karşılığı USD veya Euro (BSMV dahil, işlem başına)

*Ek olarak, işleme aracılık eden bankalar veya alıcı bankalar işlem tutarına göre değişen masraflar tahsil edebilir. Bu masraflar transfer tutarından tahsil edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar , öncelikle selamın aleyküm

amerikaya kuzenime para yollacağaım türkiyeden , en ucuz yol hangisi bilgi verirsenin makbule gecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukuli

arkadaslar , öncelikle selamın aleyküm

amerikaya kuzenime para yollacağaım türkiyeden , en ucuz yol hangisi bilgi verirsenin makbule gecer.

Bitcoin ile gönderin tamamen ücretsiz

• Transferwise, westernunion, ziraat, yapikredi en ucuz bunlar ülkeye göre fark olabilir avrupa için böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 23 Temmuz 2015; 11:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Enpara.com :

Finansbank dışına giden
    yabancı para transferi 15,00 TL* (BSMV dahil, işlem başına)

Finansbank dışından
    gelen yabancı para transferi 15,00 TL karşılığı USD veya Euro (BSMV dahil, işlem başına)

*Ek olarak, işleme aracılık eden bankalar veya alıcı bankalar işlem tutarına göre değişen masraflar tahsil edebilir. Bu masraflar transfer tutarından tahsil edilir.

Enpara.com üzerinden süreç cok sıkıntılı . Swift işleminde aracı bankalar her seferinde değişiyormuş ve aldıkları oranları da bilmiyorlar . 263 euroluk almanayaya yaptıgım transferden tam 60 euro aracı banka aldı . Kendileri de 15 tl tahsil etti.

Toplamda 200 tl ye yakın kaybım var . Üstelik işimi de halledemedim . Yarın ptt şubesine gidip UPT olayını soracagım .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.