Şimdi Ara

Yurtdışında Dil Eğitimi Deneyimim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sizlere Yurt dışında dil eğitimi deneyimimi anlatacağım.
    Öncelikle İnternetten kendim araştırma yaptım sonra çok fazla tercih olduğu için bir danışmana ihtiyaç duyduğumu fark ettim. İzmir de yaşamama rağmen İstanbul'daki danışmanlarla da görüştüm ama içlerinden en iyi şekilde bana yardımcı olan UnitedTowers oldu. Maddi Durumuma göre bana en iyi tercihleri sundu beklentilerime göre eleyip sonunda tercihimi yaptım. EC Bristol Dil Okuluna gittim ve geldim. Bu Süre zarfında çok güzel arakdaşlık edindim ve düzenledikleri gezilerle İngiltere'yi gezme imkanı buldum. Danışmanım 2 günde bir beni arayıp bir sıkıntım olmadığımı kontrol etti. Dii Okulundan İngiltere'de bir süre daha kaldım Part time işlerle harçlığımı çok rahat çıkardım. Bu deneyimi çok sıkı takipçisi olduğum DH'ye paylaşma istediğinde bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteakpınar -- 29 Mayıs 2019; 10:51:6 >

• #REZ, bekliyorum hocam devamını.
  • Devamı nerede hocam?
  • United towers ı severim ama... Reklamlardan sonra görüşmek üzere olmuş bu konu
  • devamı bekliyoruz
  • Merhaba, "camblybedava" kodu ile Cambly'den 10 dakika ücretsiz ders kazanabilirsiniz. Referans kodu alanına bu kodu yazarak kaydınızı tamamladığınızda Cambly'den 3 aylık aboneliklerde %25 indirim kodu da iletilecek. Kısa süre için geçerli bu indirimden yararlanmak için acele edin

bit.ly
    English Tutors Online - Cambly
    http://bit.ly/camblybedava

• forumun sıkı takipçisi olmana rağmen yeni üye olmuşun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.