Şimdi Ara

Yurtdisinda Universite Bitirdim ve yurtdisinda yuksek lisans yapiyorum nasil askerlik tecil edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yurtdisinda Rusya da 4 yillik universite bitirdim, bu sure zarfinda askerlik tecilimi her yil moskova konsoloslugunda yaptiriyordum, daha bu sene bitirdim universiteyi ve hemen bu sene yuksek lisansa basladim yine moskovada. Simdi ben askerligimi nasil tecil ettirebilirim? Herhangi bir bilgisi olan arkadas yardimci olursa cok sevinirim. Konsolosluga sordum denklik basvurusu yapip o basvuru kagidiyla askeriye gidip yedek subaylik kagidi alip onu tekrar konsolosluga getirmem gerekiyormus ve bu islemleride ankaraya direk kendim gidip muracaat etmem gerekiyormus. Ankara ya gitme durumum suan soz konusu degil o yuzden baska bir bilgisi olan biri varmi direk burdaki okuduguma dahil okuldan kagit alsam o kagidi tercumesiyle ve konsolosluktan ogrenci olduguma dahil bi belge daha alsam onlarla Turkiye ye gittigimde askeriye gidip tecil ettirebilirmiyim? ne bileyim kisaca Ankaraya gitmeden baska bi sekilde nasil askerligimi tecil edebilirim? Bilen birisi yardimci olursa cok sevinirim.

• guncel
  • Başkası senin adına işlem yapamaz, kendin halletmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.