Bildirim
yurtdışından 80 dolarlık birşey alsam gümrüğe takılır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kapladığı alanada bakıyorlar sanırım kutu felan büyük mü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryLine
kapladığı alanada bakıyorlar sanırım kutu felan büyük mü ?
hocam büyük olucak ya 2.5 kg protein tozu alcam yaklasık 45x30 cm civarındadır -
sinir 75 € diye biliyorum 75 $ da olabilir -
gıda takviyeleri falan yasak diye biliyorum bu zayıflatma şeysinden ölenler yüzünde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Değiştir
gıda takviyeleri falan yasak diye biliyorum bu zayıflatma şeysinden ölenler yüzünde.
Burdaki kıytırık türk markalarından dolayı olmasın o snn dediğin şey
Resmen kazıklanıyoruz sonra da yok zayıflatma şeysiydi yok şuysuydu diye bahaneler türetiyolar
150 liraya aldığım whey i adamlar 75 liraya satıyo nerdeyse her ürün burada 2 katı fiyatına satılıyo gümrükten daha fazla vergi ödeyelim de bu supplement sitelerindeki kazığı yemeyelim artık -
hocam oradan ne geldiğini bir satıcı bilir birde üretici aman dikkat -
80 dolarlik tenis raketi alsak takilirmi peki (tennis-warehouse sitesinden). Veya ne kadar vergi odemem gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ikaya_219
quote:
Orijinalden alıntı: Değiştir
gıda takviyeleri falan yasak diye biliyorum bu zayıflatma şeysinden ölenler yüzünde.
Burdaki kıytırık türk markalarından dolayı olmasın o snn dediğin şey
Resmen kazıklanıyoruz sonra da yok zayıflatma şeysiydi yok şuysuydu diye bahaneler türetiyolar
150 liraya aldığım whey i adamlar 75 liraya satıyo nerdeyse her ürün burada 2 katı fiyatına satılıyo gümrükten daha fazla vergi ödeyelim de bu supplement sitelerindeki kazığı yemeyelim artık
haklısın. -
Arkadaslar dendigi gibi gecen seferki aldigim sey l-carnitine di , bir tur yag yakici amino asit . Ve gumruge takildi 2 gun once ihbar geldi . Pazartesi gidip alicam 4 tl verip . Whey dede boyle olur mu sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu arkadaşlar ben de 50-60 dolarlık bisiklet ürünü alsam takılır mı gümrüğe? İki tane sırt çantası alacağım. Daha doğrusu bisiklet heybesi. Buradaki dandik ürüne 80 lira vereceğime 20 daha koyar kaliteli ürün alırım diyorum. Fiyatlar yarı yarıya. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa zor mudur almak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: solve87
Arkadaslar dendigi gibi gecen seferki aldigim sey l-carnitine di , bir tur yag yakici amino asit . Ve gumruge takildi 2 gun once ihbar geldi . Pazartesi gidip alicam 4 tl verip . Whey dede boyle olur mu sizce ?
Onu bende çok merak ediyorum ama whey de sorun çıkıcağını okudum hep milli sporcuysan ya da doktor tarafından yazıldıysa alabilirsin diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
Yahu arkadaşlar ben de 50-60 dolarlık bisiklet ürünü alsam takılır mı gümrüğe? İki tane sırt çantası alacağım. Daha doğrusu bisiklet heybesi. Buradaki dandik ürüne 80 lira vereceğime 20 daha koyar kaliteli ürün alırım diyorum. Fiyatlar yarı yarıya. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa zor mudur almak..
Protein tozları kalır gümrükte.
Dediğin gibi alırsan bisiklet ürünleri takılmaz gift yazdır üzerine. -
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
Yahu arkadaşlar ben de 50-60 dolarlık bisiklet ürünü alsam takılır mı gümrüğe? İki tane sırt çantası alacağım. Daha doğrusu bisiklet heybesi. Buradaki dandik ürüne 80 lira vereceğime 20 daha koyar kaliteli ürün alırım diyorum. Fiyatlar yarı yarıya. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa zor mudur almak..
Protein tozları kalır gümrükte.
Dediğin gibi alırsan bisiklet ürünleri takılmaz gift yazdır üzerine.
Eyvallah, sağol hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: solve87
bu gümrük nerde oluyor? Ben istanbulda yaşamıyorum.Gümrüğe takılınca nasıl alacağım?
Siz aldınız mı?
Ben Türkiye de, Almıştım. Son Kullanma Tarihi az kalmıştı.Bir daha gidip geri verdim.
SOLGAR - Omega 3 ve Protein tozu alacağım fakat; sıkıntı çıkacaksa TR'den alacağım.
Siz ne yaptınız?
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X