Şimdi Ara

Yurtdışından Apple Airpods Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından airpods aldırmayı planlıyorum. Herhangi bir vergi ücreti ödemem gerekiyor mu? Ödeyeceksemde ne kadar? Kutuyu açıp gönderttirsem herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu? Burada kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
    Cevabını bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanzbk -- 29 Mart 2022; 23:57:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışından Apple AirPods Almak: Bilmen Gerekenler

Yurtdışından Apple AirPods satın almayı düşünüyorsan, göz önünde bulundurman gereken bazı önemli noktalar var.

Türkiye'de Kullanım: Yurtdışından satın alınan AirPods'lar Türkiye'de sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Ancak, garanti ve destek konularında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var.

Yurtdışından AirPods Getirmek: Yurtdışından AirPods getirmek, Türkiye'de satın almaktan daha uygun fiyatlı olabilir. Ancak, gümrük vergileri ve diğer ek masraflar söz konusu olabilir.

Alınır Mı? Yurtdışından AirPods satın almak mantıklı olabilir, ancak şunları göz önünde bulundurmalısın:

• Fiyat farkı önemliyse
    • Güvenilir bir satıcıdan satın alıyorsan
    • Ürünün garanti kapsamında olduğundan emin oluyorsan

Kapanır Mı? Yurtdışından satın alınan AirPods'lar, Türkiye'deki yetkili Apple bayilerinde veya servis merkezlerinde kapanabilir. Bu nedenle, garanti kapsamında onarım veya değişim yaptırmak zorlaşabilir.

Getirmek: Yurt dışından AirPods getirmek için gümrük vergilerini göz önünde bulundurmalısın. Gümrük vergileri, ürünün türüne, değerine ve miktarına bağlı olarak değişir.

Almak: Yurt dışı AirPods alınır mı sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarına ve koşullarına bağlıdır. Yukarıda belirtilen faktörleri dikkatlice değerlendirmelisin.

Bu bilgi ışığında, yurtdışından Apple AirPods satın alıp almama kararı sana kalmıştır. İhtiyaçlarını ve bütçeni göz önünde bulundurarak bilinçli bir seçim yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alan arkadaş atıp çantasına geliyor. Ben kocaman stüdyo kulaklığı getirttim hiçbir şey olmadı. Gerçi kulaklık çok büyük diye kutusunu attırmıştım, taşıması kolay olsun diye ama Airpods'un kutusu da çok küçük zaten. Kimse dert etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.