Şimdi Ara

Yurtdışından Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Ebay'daki fiyat sistemi nasıl? Fiyat önerisi mi yoksa fiyat sabit mi ? Burdan alınan ürünler sağlam çıkıyor mu ? Veya sizin önerdiğiniz siteler var mı ? İlgilenenlere teşekkürlerimi sunarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesFatihKoc -- 15 Mart 2013; 18:17:02 >

• ebaydan alacağın bilgisayar gümrüğe takılır, rünün fiyatının %20'si civarında vergi ödersin. Ayrıca burda garantisi de olmaz. Yani yurtdışından almanın bir anlamı kalmıyor.
  • Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından
  • Garantisi olmayan ürünler var + gümrüğe takılıyor
  • Çok saolun kardeşlerim. Gözümüz Türkiye'ye döndü yine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından

75€ olucak hocam, yanlış bilgilendirme olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından

75€ olucak hocam, yanlış bilgilendirme olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.