Bildirim
Yurtdışından Bilgisayar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ebaydan alacağın bilgisayar gümrüğe takılır, rünün fiyatının %20'si civarında vergi ödersin. Ayrıca burda garantisi de olmaz. Yani yurtdışından almanın bir anlamı kalmıyor. -
Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından -
Garantisi olmayan ürünler var + gümrüğe takılıyor -
Çok saolun kardeşlerim. Gözümüz Türkiye'ye döndü yine :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ripskill
Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından
75€ olucak hocam, yanlış bilgilendirme olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
quote:
Orijinalden alıntı: Ripskill
Şu Newegg TR ye gönderim yapsa diye iç geçirenler olmuştur şimdi benim gibi :) Ciddi gümrük problemleri oluyormuş dostum. 75 £ üzerinde değeri olan eşyalar gümrükte takılıyor. Yoksa ne sistem dizeridik yurtdışından
75€ olucak hocam, yanlış bilgilendirme olmasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X