Şimdi Ara

yurtdışından cowon alacağım amaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cowon türkiyede pahalı oldugu için yurtdışından getirtenleri gördüm bu sitede.fiyatları gayet uygun lakinbunların 0 olmama(iade,hata vb.)riski var mı.bozulması durumunda ne olacak.yani güvenerek alabilirmiyim??????????

• Forumun 2. el bölümünde demirbaş diye tabir edeceğim(kusura bakmasınlar böyle bir tabir kullandığım için) arkadaşlar dışardan getirip oldukça uygun fiyatlara satıyorlar.
    Genelde içini açıp çalışmasında bir sıkıntı var mı diye kontrol edip tekrar paketliyorlar,sen yinede garantide kalan mallardan mı olup olmadığını sor onlara,yalan söyleyeceklerini pek zannetmiyorum çünkü bunu iş olarak yapıyorlar.

Yakın bir zamanda kendilerini senin gibi d2 veya u3 için rahatsız etmeyi düşünüyorum
  • tsk teşekkür ederim cevabın için ama tam cevabımı alamadım.aletin bozulması yada bataryasının ilerde kötüleşmesi durumunda ne yapacam.alan arkadaslardan yardım istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

tsk teşekkür ederim cevabın için ama tam cevabımı alamadım.aletin bozulması yada bataryasının ilerde kötüleşmesi durumunda ne yapacam.alan arkadaslardan yardım istiyorum.

bozulması durumunda ya çöpe atıcaksın ya da kargo ücretini verip amerikadaki cowon distribitörüne yolluycaksın

pil bozulursa da biraz elektroniğe yatkınsan aleti açıp hangi tarz batarya kullandığına bakıcaksın,o bataryadan bulabilirsen TR'den alıp takıcaksın veya bulamazsan yine yurtdışından sipariş ediceksin
  • peki alan arkadaslar sizin bozuldu mu getirttiginiz aletler.elinizde kaldıgı oldumu.sizce getirttiriyimmi yoksa çok mu riskli.
  • valla ben kendi adıma daha alalı 1ay oldu olmadı o yüzden bozulma olayı şimdilik yaşamadım , bu kadar endişeleniyosan TR garantili de alabilirsin farkını göze alıp.Elektronik işi şans biraz da , kaliteli firmadır cowon ve iriver,pek sorun çıkmaz ama 10 üründen atıyorum 1i bozuktur o da sana denk gelir,olur ya bilemezsin.O yüzden TR garantili olursa için rahat eder.

yok ben o kadar vermem dersen benim gibi,getirt.Ama dikkat et bizzat kendin getireceksen 100$ - 100euro limit var, olur da gümrüğe takılırsa uğraşırsın.Eğer ki D2 getirtceksen illaki 100$ üzerinde olucak,o yüzden riske girmeyip hazır getirip forumda satan kişilerden alabilirsin.

Cowon D2 2GB'i forumda 330YTL 'ye bulabilirsin,TR garantili en ucuz 440YTL sanırsam, karar senin
  • d2 düşünmüyorum.video izlemek gibi bi amacım yok u3 alıcam galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar para veremem mecbur getirtecem artık yoksa zen v ile mi idare etsemkinek?
  • evet arkadaşlar bana alışveriş yaptıgınız güvenilir,dışarıdan getirten bir satıcı önerebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

evet arkadaşlar bana alışveriş yaptıgınız güvenilir,dışarıdan getirten bir satıcı önerebilirmisiniz.

hakanizm , talipb , altunok74 bu forumda takılıp satış yapan güvenilir elemanlardır ,bunlardan birinden çekinmeden sipariş verebilirsin
  • çok teşekkür ederim kamikazeden bana da çok yardımcı oluyorsun bende getirtmeyi düşünüyorum.peki sizce f2 u3 mü yoksa iriver clix mi alyım??????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 21 Mayıs 2007; 0:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

çok teşekkür ederim kamikazeden çok yardımcı oluyorsun bana.peki sizce f2 u3 mü yoksa yeni bir seçenek iriver clix mi alyım??????????????

f2 , u3 ve clix arasında tabiki clix hatta bulabilirsen clix2 al derim ama clix2 de ucuz değil,hatta clix1 bile çok ucuz sayılmaz, clix'lere vereceğin parayla az koyup D2 almak en mantıklısı...

ha f2 mi u3 'mü dersen u3 derim, ses chipi farklı ,daha kaliteli ses veriyor f2'den hoş farkedermisin o ayrı ama olsun,hem joystick kontrolü daha rahat olucaktır

• f2 ve u3 tamamen aynı ses kalıtesıne sahıptırler...hatta d2 de
    quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

çok teşekkür ederim kamikazeden çok yardımcı oluyorsun bana.peki sizce f2 u3 mü yoksa yeni bir seçenek iriver clix mi alyım??????????????

f2 , u3 ve clix arasında tabiki clix hatta bulabilirsen clix2 al derim ama clix2 de ucuz değil,hatta clix1 bile çok ucuz sayılmaz, clix'lere vereceğin parayla az koyup D2 almak en mantıklısı...

ha f2 mi u3 'mü dersen u3 derim, ses chipi farklı ,daha kaliteli ses veriyor f2'den hoş farkedermisin o ayrı ama olsun,hem joystick kontrolü daha rahat olucaktır

• evet ben u3 2gb almaya karar verdim yurtdışından getirtecegim 200ytl ye yurtdışı garantisi sorun olurmu.birde okul arkadasımda 0 dan farksız aynı kapasite garantili var 260 istiyor.sizce hangisini alayım???
  • valla tamamen sans ısı...yurt dısından almak bıraz rısklı bı ıs...okul arkadasınla 250 ye anlasın...
  • herkez servis diye yakınıp ağlıyo bence garantili almanı öneririm ve her konuda teknik ekip yardım ediyo.. ve mağdur olmama adına en iyi tercihi vermeni dilerim...
  • dostum eğerki dikkat etdiysen tüm sorunlar yurt dışından gelen cihazlarla ilgili arıza oluyor sonra nerde yaptırabiliriz diye düşünüyoruz o yüzdn türkiye garantili panatel garantili alırsak daha iyi olur öneri sadece çünkü sitemizdeki tüm sorunlar servisle ilgili sende bu problemle karşılaşmak istemiyorsan türkiye den al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.