Şimdi Ara

Yurtdışından DOCSIS 3 modem getirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum netmaster marka modemler sorunlu. Yurtdışından modem satın alıp deneyen oldu mu?

Yurtdışından DOCSIS 3 modem getirsem, burada çalışır mı?
    Yoksa bu MAC adresi netmaster'ın ithal ettiği MAC adresleriden biri değil deyip kayıt etmeyi red mi ederler?
    Yoksa kayıt etseler bile sorun yaşanır mı?
    Başka sebeple sorun yaşansa bile bu bizim modem değil deyip destek vermezler mi?

Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon'da iki tane refurbished modem buldum:

Linksys DOCSIS 3.0 8x4 Cable Modem (Certified Refurbished) - wifi yok, wifi router ile kullanmak lazım: 27 dolar toplam maliyet (kargo + vergi)

http://amzn.to/2BE2IDa

NETGEAR C3700-NAR DOCSIS 3.0 WiFi Cable Modem Router with N600 8x4 (Certified Refurbished) - wifi var: 57 dolar toplam maliyet (kargo + vergi)

http://amzn.to/2BCsw2c

Bunlar nasıldır sizce? Burada çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 26 Aralık 2017; 10:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç riske girme. Dandik bir Doscis 3 modem alıp kaliteli bir routere bağlayıp internetini onunla paylaştır.
  • quote:

Yurtdışından modem satın alıp deneyen oldu mu?

Almadım ve bence gerek yok.Basit bir modem al 2.el bridge modda kullanıp arkasına düzgün bir router tak, kafi.

quote:

Yurtdışından DOCSIS 3 modem getirsem, burada çalışır mı?

EuroDOCSIS uyumluysa %95 çalışır.

quote:

Yoksa bu MAC adresi netmaster'ın ithal ettiği MAC adresleriden biri değil deyip kayıt etmeyi red mi ederler?

Öyle birşey yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum.

quote:

Yoksa kayıt etseler bile sorun yaşanır mı?

Kuvvetle muhtemel.

quote:

Başka sebeple sorun yaşansa bile bu bizim modem değil deyip destek vermezler mi?

%99 destek vermezler.

• bana hala kuruluma gelmediler. yarın iptal ettirmeyi düşünüyorum. elimde eski bir linksys routerım var. eski fakat sağlam. neyse alabileceğim bir modem tavsiye edermisiniz? ikinci e yada sıfır. kablosuz olmazsa daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.