Şimdi Ara

Yurtdışından En Alınası Telefon Hangisi ZOPO/OPPO/IOCEAN/THL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5-6 gündür yurtdışından telefon getirtmeyi düşünüyorum ama özellik ve fiyat bakımından birbirine yakın çok cihaz var o yüzden kara veremedim. Bu noktada malzeme kalitesi devreye giriyor, bu konuda da sizden yardım almaya karar verdim.

Forum çin telefonları konusunda baya hareketlendi. Zopo'nun Türkiye macerası başladı, konuyu baya okudum bi kaç model hoşuma gitti ama sar değerleri yüzünden emin olamıyorum.

ZOPO ZP998
    ZOPO ZP980+

arasındaydım ki devreye oppo, thl ve iocean girdi.

Aslında aradığım özellikler kısaca;
    Min. 2GB Ram
    Min. 16GB Rom
    Min. 5" Ekran
    Min. 1.5GHz İşlemci
    Sağlam ekran ve sağlam malzeme.

Kısaca aradığım özellikler bunlar. Aslında ZP998 aklıma yatıyor ama sar değeri hakkında fazla bi bilgiye ulaşamadım beni aydınlatacak biri olursa sevinirim. ZP998 değilde x telefon x yönden daha iyi derseniz fikrimi değiştirebilirim.

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

http://www.aliexpress.com/item/Hike-868-z1-the-first-6-1080p-full-hd-camera-phone-large-screen/1634593395.html

Yurtdışından nasıl getirteceksiniz?
  • mimar_sinan kullanıcısına yanıt
    Tcl idol x+ s960 incele.pişman olmassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Tcl idol x+ s960 incele.pişman olmassın

Bence de zopo falan bakma zaten en iyisi tcl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En dandik çin malı telefon zopo...
  • Oppo varken diger cihazlarin adi bile geçmez. Opponun yazilim ekibini ColorOS u ve ekibi kimin yönettiğini bir arastirin başka bir cihaza gerek kalmadigini anlarsiniz

• Xiaomi mi3 - zte nubia z5s - oneplus one - oppo find 7 - gionee elife e7 bu telefonlar senin tarife uyar mi bilemem ama baska telwfon alinmaz bence sen yinede tel alirken su ozelliklere bak hocam ;

İslemci mtk olmasin

Telefonun kasasi bildigimiz telefonlara benzemesin

Cpu - z resmi isteyin alacaginiz kisiden.

• acizcool kullanıcısına yanıt
    Çerçevesiz ekran
  • Anıl hocam paylastıgın telefonlar muhtesem otesi gercekten ama fiyatları butcemi asıyor. Hele oppo find 7 supermis. Diger arkadasın paylastıgı telefonda guzel yanlız (tcl) mtk ıslemcılı ve fıyatı uygun butceme. Acaba onu alsam memnun kalırmıyım tavsiyeniz nedir.

Frodo, super telefon gercekten tasarımıda oldukca hos.
    @AnıllGüder
    @YüzüğüKayıpFrodo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar_sinan -- 11 Nisan 2014; 17:55:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mimar_sinan kullanıcısına yanıt
    MTK ların kolayca imei değişimi yapıldığı için ve ucuz oldukları için bu telefonu önerdim.Başka markalar var kimisi qualcom kimisi exynos var ama fiyatları tavan oluyor.Yinede tercih senin.Hemen karar verme yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_sinan

Anıl hocam paylastıgın telefonlar muhtesem otesi gercekten ama fiyatları butcemi asıyor. Hele oppo find 7 supermis. Diger arkadasın paylastıgı telefonda guzel yanlız (tcl) mtk ıslemcılı ve fıyatı uygun butceme. Acaba onu alsam memnun kalırmıyım tavsiyeniz nedir.

Frodo, super telefon gercekten tasarımıda oldukca hos.
    @AnıllGüder
    @YüzüğüKayıpFrodo

Hocam oneplus one cok super bildiginix nexus telefon yani 24 ay cikan her guncellemyi aninda alacak. S801 2.5 ghz islemci 3 gb ddr3 ram 385 dolar sanirim tasarimda cok guzel turkiyede olsa baska telefon satilmaz o kadar diyorum.zopo gelcegine o gelseymis diyorum ve susuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRSANCAK

En dandik çin malı telefon zopo...

Siz siz olun bu troll ün yazdıklarına itibar etmeyin. Bu şahsın diğer sahte hesapları: inmybed ve AndroiDH dir, kaçak replika telefonu getirip satıyorlar, kendi sattıkları replika telefonlar o kadar dandik ve çakma olmasına rağmen gelmiş burda zopo düşmanlığı yapıyor, firma karalıyor, marka kötülüyor.

zopo ile oppo tabikide kıyaslanmaz ikisi aynı fiyat kesimine hitap eden telefonlar değiller ancak kendi fiyat aralığında zopo kaliteli telefonlar üretir.

En dandik çin malı telefonlar tabiri yerindeyse çakma telefonlardır, bu tür telefonları fastcardtech de (dolandırıcı bir sitedir) görebilirsiniz, HDC gibi çakma markalarıda mevcuttur bazılarının. Bazıları ise direk samsung yazar, kendi markası bile yoktur, işlemciyi exynos yazar ancak çift çekirdek mtk vardır vs alınabilecek en kötü telefonlardır çakma çin telefonları. Öte yandan samsung kasasına sahip thl w8 gibi bir sürü telefon var ancak sadece tipi benziyor, üzerinde samsung yazmıyor, yazılımıda samsungu taklit etmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.