Şimdi Ara

Yurtdisindan gelen Ipad2 3G'ye pasaport kayiti gerekiyor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Benim ipad'in imei'si kitlendi su an 3G sini kullanamiyorum. En kisa zamanda kayit ettiricem.

Ne hattı kullandınız? Data hattı mı yoksa normal telefon görüşmesi de yapılabilen sesli görüşme hattı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: acorpse

3gli bi ipad2 var bende, amerikadan alınma, yalnız daha sim kart falan takmadım, paso wifi, bi süre daha y.dışına gitmeyeceğimden kayıt da yaptıramayacağım, heralde imei kayıt dışı falan olmamıştır daha, sim takmadığımdan? sadece mantık yürütüyorum ama atıyorum 3 ay sonra gidip kaydettirsem aleti ve sim taksam içine ilk defa sanırım bi problem yaşamam değil mi?

Yaşamazsın. Simkart takılınca saat çalışmaya başlıyor.

her zaman aynı durum geçerli değil. btk artık makine yurtdışından ülkeye girince takibe alıyor ve siz takmasanız da engelleyebiliyor süre geçtikten sonra.. kendi makineme geldikten 7-8 gün sonra data hattı almıştım ama ülkeye girdikten tam 29 gün sonra kapanmıştı :)

makinelerin belirli imei aralıkları varmış üretici firma ve btk direkt buradan kontrol edebiliyormuş.. ( bu bölümü müşteri hizmetleri söyledi bana )

• Data hatti degildi benimki.. (Ben data hatti olarak kullaniyordum ama satin alirken data hatti olarak almadim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Data hatti degildi benimki.. (Ben data hatti olarak kullaniyordum ama satin alirken data hatti olarak almadim)

şimdi bi soru işareti daha oluştu kurt düştü içime acaba data hattı kullansaydın imei blocklanırmıydı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

quote:

quote:

3gli bi ipad2 var bende, amerikadan alınma, yalnız daha sim kart falan takmadım, paso wifi, bi süre daha y.dışına gitmeyeceğimden kayıt da yaptıramayacağım, heralde imei kayıt dışı falan olmamıştır daha, sim takmadığımdan? sadece mantık yürütüyorum ama atıyorum 3 ay sonra gidip kaydettirsem aleti ve sim taksam içine ilk defa sanırım bi problem yaşamam değil mi?

her zaman aynı durum geçerli değil. btk artık makine yurtdışından ülkeye girince takibe alıyor ve siz takmasanız da engelleyebiliyor süre geçtikten sonra.. kendi makineme geldikten 7-8 gün sonra data hattı almıştım ama ülkeye girdikten tam 29 gün sonra kapanmıştı :)

makinelerin belirli imei aralıkları varmış üretici firma ve btk direkt buradan kontrol edebiliyormuş.. ( bu bölümü müşteri hizmetleri söyledi bana )

İçinde sim kartı olmayan cihazı takibe alamazlar. Kim söylediyse bilmeden söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

quote:

quote:

İcine sim takilmamis bir cihazi BTK bloklayamaz .

• arkadaşlar konuyu hortlatayım dedim..
    ben dubai den samsung galaxy 2 tablet getirtmeyi düşünüyorum.aletin 3g özelligi de var yanlız, ben sadece wi-fi ile kullanacagım 3g için bir sim kart filan takmayacagım..
    bu durumda kayıt a gerek varmı yoksa bu şekilde sadece wi fi li sorunsuz kullanabilirmiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisay

arkadaşlar konuyu hortlatayım dedim..
    ben dubai den samsung galaxy 2 tablet getirtmeyi düşünüyorum.aletin 3g özelligi de var yanlız, ben sadece wi-fi ile kullanacagım 3g için bir sim kart filan takmayacagım..
    bu durumda kayıt a gerek varmı yoksa bu şekilde sadece wi fi li sorunsuz kullanabilirmiyim..

GSM ozelligi barındıran bütün cihazlarda kayıt yapılması ve kayıt icin istenen 100TL harcın ödenmesi zorunludur. Aksi takdirde 3G ve arama fonksiyonları belirli bir süreden sonra kullanılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar çifte vatandaş olup pasaportu guncellenmeyen vatandasların pasaportuyla kayit yapılabiliyor mu ? Gümrük cikis belgeleri ve pasaport mevcut ancak çifte vatandaş olduğundan pasaportu guncellemeye gerek duyulmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazımı kayıt altına aldırabilir miyim ?

Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır.

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

Tüm cevaplar burada. Güncel olmalı bu bilgiler sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.