Şimdi Ara

Yurtdışından gelen kargom 6 gündür gümrükte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ağustos perşembe günü isviçre'den şahsım adına ailem kargo yolladı. içinde xbox360 var. ama gümrükte takılabileceği için içine fincan-termos felan koyup, açıklama kısmına termos-fincan-vb. şeyler yazmışlar..
    swisspost.com tracking'den kargomun 6 gün önce türkiye gümrüğüne geldiğini gördüm. ancak 6 gündür ses seda yok...

ve ayrıca yurtdışından gelen kargolar istanbula mı iniyor, izmire mi? yoksa adres hangi şehirse oraya mı?
    ben izmirde oturuyorum bana ist. ye inerler dedi bazı arkadaşlar.

gümrüğe mi takıldı? takılırsa şayet ötv möteve girer bana.

fikriniz?

• İzmir'de Bayraklı-Manavkuyuda ki Yeni Adliye'nin orada PTT'nin PİM (posta işleme merkezi) var. Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşları önünden geçer. Büyük ihtimal kargon orada. Kutu açılacak ve ürün incelenecek. %60-70 ihtimal vergi ödeyeceksin. Çünkü artık "gift" veya 100$ yazdırma gibi şeyler memurlara sökmüyor.
  • şimdi ptt ye uğradım. oradaki adam kargonun gümrükten geçtiğini söyledi.. yarın veya bugun elinize gelir dedi.. hadi hayırlısı (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakukre

şimdi ptt ye uğradım. oradaki adam kargonun gümrükten geçtiğini söyledi.. yarın veya bugun elinize gelir dedi.. hadi hayırlısı (:

Yuh harika taktik.
    Gift olarak mı yolladılar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakukre

şimdi ptt ye uğradım. oradaki adam kargonun gümrükten geçtiğini söyledi.. yarın veya bugun elinize gelir dedi.. hadi hayırlısı (:

Şanslısın.
  • valla bilmiyorum gift olara mı yolladıklarını ama ptt nin sitesine girip tracking e baktım, türkiyeye girdikten sonra ptt den takip ediliyormuş kargo :) .. şuan izmir dağıtım servisine verilmiş(bugun saat 3 te).. yarın da gelir dedi adam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.