Şimdi Ara

Yurtdışından gelen navigasyon cihazını Türkiye'de kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerikadan bir Mio C520 getirtmeyi düşünüyorum. Ama galiba Türkiye'den alınmadığı için Türkiye haritası yüklenmiyormuş?
    Bilen var mı veya başarılı bir şekilde yurtdışından alınan herhangi bir navigasyon cihazına Türkiye haritalarını yükleyebilen var mı?

Teşekürler...

• Galiba burayi gozunden kacirmissin..

http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: @dem

quote:

Orjinalden alıntı: mosel

arkadslar bende mio c320 var ve bati avrupa haritasi var gps in kendi hafizasinda.yani kart yeri bos.acaba ben sd karti bu mio.tr adresindeki haritayi indirip sd karta kopyalayip taksam calisirmi acaba.
    yani hem kendi hafizasindaki harita hemde benim sd karta yukledigim harita.

Bu şekilde bir harita yüklemesi yasal olarak mümkün değil, her cihazın sadece alındığı bölge haritası güncellenebilir. Türkiye haritası kullanmak istiyosan Türkiye nin de için de bulunduğu doğu avrupa ülkeleri haritasını almanız gerekiyor. Harita bildiğiniz üzere SD karta yüklü şekil de satılıyor ama sizinde sandığınız gibi bir SD kart alıp içine harita atarak değil bunu belirli bir yazılımı koruması var.

quote:

Orjinalden alıntı: mosel

tskler ARKADASLAR BU MIO TR SITESINDE YENI MAP NASIL DOWLAND EDILIYOR.SADECE MAPIN NASIL YUKLENECEGI ANLATILIYOR SAG TARAFTA INDIRINCE.YOKSA UYEMI OLMAKLAZIM.

Ordaki cihazına uygun yazılımı ve haritayı indirsen bile cihazına kuramazsın koruması var çünkü.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 19 Şubat 2008; 7:34:31 >

• selam arkadaşlar, benim bir adet becker navim var. bunu italyadan aldım, üzerinde 1 gb orjinal kartı vardı. bunu bir arkadaşımın yardımıyla 2 gb karta tüm batı avrupayı alır şekilde yükledi.. ve gayet sağlıklı çalışıyordu. bu arada nevi hakkında çok bilgiye sahip değilim. 2 gb lik kart maalesef bozuldu. şimdi tekrar bu işlemi yapmak
    istiyorum fakat başaramıyorum. sizden yardım istiyorum.. bir de TÜRKİYE haritası istiyorum.. ( tır şöforuyum buna şiddetle ve acilen ihtiyacım var) lütfen, bilen varsa yardımınızı bekliyorum.. saygılarımla free3565
  • Merhaba ...

Ben su anda Almanyadayim buradan bir tane Garmin Nuvi 200 DACH aldim.

Icerisinde Türkiye haric 45 Tane avrupa ülkesi mevcut yaninda hafiza kartida verdiler.

Türkiye ye dönünce bu cihazi kullanmak istiyorum. Türkiye haritasini nereden ve nasil yükleyebilirim.

Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz. Resmi ya da gayri resmi olarak yardimci olabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum.

Tesekkürler ...
  • up banada lazım oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

up banada lazım oldu

iki konuyada aynı mesajı yazmışsınız ne lazım oldu acaba??forum kuralları madde 2 de illagal yazılım istemek,paylaşmak,link vermek yasaktır bunu hatırlatırım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

up banada lazım oldu

iki konuyada aynı mesajı yazmışsınız ne lazım oldu acaba??forum kuralları madde 2 de illagal yazılım istemek,paylaşmak,link vermek yasaktır bunu hatırlatırım saygılar

İllegal yazılım link v.b birşey istemedim yalnız
    Ben yurtdışındaki bir siteden (dealextreme) navigasyon almak istiyorum.
    Yalnız Türkiye'de bunu çalıştırmak mümkünmü?
    Yani gerekli yerlerlere parasını vererek harita alsam mesela bunu yükleyebilirmiyim?
    Başka herhangi bir sorun ile karşılaşırmıyım yurtşını navigasyon cihazlarında?

• quote:

quote:

quote:

up banada lazım oldu

Yani gerekli yerlerlere parasını vererek harita alsam mesela bunu yükleyebilirmiyim?

anladımbana kalırsa türkiyede bu cihazları ithal edip satan bir firmadan alderim arıza yapsa muhatap bulursun..ositeden alacagın cihazın üzerindeki navigasyon yazılımı yasal olmayacak ve harita yüklemelerinde sıkıntılar yasayacaksın.En güzeli lisanslı yazılım ve haritası olan bir cihaz alıp keyfini sürmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

up banada lazım oldu

anladımbana kalırsa türkiyede bu cihazları ithal edip satan bir firmadan alderim arıza yapsa muhatap bulursun..ositeden alacagın cihazın üzerindeki navigasyon yazılımı yasal olmayacak ve harita yüklemelerinde sıkıntılar yasayacaksın.En güzeli lisanslı yazılım ve haritası olan bir cihaz alıp keyfini sürmen.

Arada neredeyse 300 tl fark olduğu içinben bu cihazlara yönelmiştim.
    Çok uygun fiyatlı cihazlar var çünkü burada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.