Şimdi Ara

Yurtdışından henüz gelmemiş telefonu kaydettirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar birkaç gün önce yazismalari okudum ancak yeni yazabiliyorum. Okurken de gülümsemedim degil.

Sordugum soruyu anlayip basitçe kaydettirebilirsin imei yeterli diyen arkadaslara öncelikle çok tesekkürler. :)

Onun disinda bir bilgi yarisina girilmis.. Erkeklerdeki bu ben biliyorum egosuna hayranim. Her seyi bilemiyor olabilirsiniz. Bu komik ya da ayip degil. Tipki benim sordugum sorunun da komik olmadigi gibi. 60 gün kosulu, nerede ödenmesi gerektigi zaten bir arkadasin verdigi linkte yazan mevzuat.

Yilbasinda bir iphone 6 kaydi yaptirdim kendime.. O zaman online olarak bankaya yatirdim ücretimi giseye gidip telefon göstermekle ugrasmak falan kaç yil öncede kaldi hatirlamiyorum. lakin daha önce de çok kayit yaptirmisligim var. simdi de babama aldim. Ama artik direk gib.gov.tr üzerinden kredi kartiyla ödeniyor. Bu defa öyle yaptim. Banka ya da maliye personelinin telefon nerde demesinden çekincem yoktu yani. Çünkü onlarla muhattap olmayacagimi biliyordum.

Merak ettigim sadece telefonun türkiyede acilip acilmadigini anlayan bir teknoloji veya bunu kontrol eden sistem var midir, kayit buna göre mi yapiliyordu. Beni aydinlatan kaydi yapmama cesaret veren arkadaslara çok tesekkürler. Hemen ayni gün sizden cevap alir almaz kaydi yaptim. Bugün de telefonumuz geldi. Herhangi bir sorun yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivelamour -- 8 Ağustos 2015; 22:07:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.