Bildirim
yurtdışından orjinal nike airmax nereden alınıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tipleri birebir olduğundan orjinal diye satiyorlar o ürünleri. Istanbul dan topluyorlar hep
ama garanti veriyor fatura kesiyor. mesela ben aldım diyelim,nike satış mağazasına götürdüm orjinal değilse geri veririm.demekki güveniyor...zaten hiç fark yoksa malzemesi de kalitelidir.öyle değilmi.illa boynerden mi almak lazım..? -
İnternetten mi mağazadan mi alacaksınız?
Nike ın fiyatları ülkemizde yurt dışına göre genelde daha uygun. Ucuz olan ürünler sahte olabilir.
internette fakat sah..den isimli siteden..get ilanlı..adam %100 orjinal.alman üretim..değilse geri ver diyo 170 tl... -
Made in germany yazan nike görmedim desem yalan olmaz genelde Vietnam falan oluyordu
Link verebilir misin
http://v.yupoo.com/photos/bestreplica/collections/ bu gibi yerlerde var mesela . ama nasıl getirtiliyor alışveriş nasıl oluyor bilmiyorum . ayakkabılar herşeyiyle aynı kaliteside
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X