uğraştığına değmez garanti durumunda çok başın ağrır attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli anca öyle ekstrem bir parça olur TR de bulunmuyordur falan öyle girilir yoksa değmez.
garantisi olsa ne olacakki olmasa ne olacak ? nerde arızalı parça var nerde bozuk parça var hepsini turkiyeye gomuyolar abd de en azından daha temızdır parçalar buraya gore :)
quote:
Orijinalden alıntı: MortredRyu
quote:
Orijinalden alıntı: oguz6577
bende oyle diyorum çok güzel valla bazı parçaları almayı düşünüyorum ordan ...
anakart -- asus v formula z işlemci --- amd fx-8350 ekran kartı --- gigabyte GV-R795WF3-3GD AMD Radeon HD 7950 3GB hdd 4x2tb ---- seagate ssd 2x240gb ---- samsung 840 pro 32gb 1866 cl9---- cruical ram
3500TL fln tutuyor bunlar
bence yurt dışından getirttire biliyorsan amd fx79xx serisinden getirttir türkiyede yok forsun olur :)
formulaya o yakışır
Fx-9XXX serisi demek istedin galiba işlemciden bahsediyorsun değilmi ?
Eğer işlemciden bahsediyorsan valla boşuna 130-160 dolar fazladan vermeye gerek yok cunku fx-8350 ile aynı seviyedeler :) tabi testlerde
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz*han
Gerçekten fiyat çok iyi. Elden aldırmayı düşünüyorsunuz değil mi?
valla ben burdan ödeyip o ordan teslim alcak kasımdada getirecek parçaları ....
workstation yapmayı planlıyorum. güzel birde 27" led monitör alabilsem tamamdır bu iş ama .... çok para tutuyor valla butcemde yok okadar artık bişeyler yapıcam bi şekilde....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DemirAtlı
uğraştığına değmez garanti durumunda çok başın ağrır attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli anca öyle ekstrem bir parça olur TR de bulunmuyordur falan öyle girilir yoksa değmez.
garantisi olsa ne olacakki olmasa ne olacak ? nerde arızalı parça var nerde bozuk parça var hepsini turkiyeye gomuyolar abd de en azından daha temızdır parçalar buraya gore :)
amazon daki newegg deki kullanıcı yorumlarına bakarsan hayatında hiç görmediğin bilmediğin DOA diye bir kavramı öğrenmiş olursun ve oralarda bile nekadar sıklıkla karşılaşıldığını görmüş olursun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz*han
Gerçekten fiyat çok iyi. Elden aldırmayı düşünüyorsunuz değil mi?
valla ben burdan ödeyip o ordan teslim alcak kasımdada getirecek parçaları ....
workstation yapmayı planlıyorum. güzel birde 27" led monitör alabilsem tamamdır bu iş ama .... çok para tutuyor valla butcemde yok okadar artık bişeyler yapıcam bi şekilde....
Öyle yapmanız daha mantıklı olur. Gümrükle falan uğraşmamış olursunuz.
quote:
quote:
quote:
amazon daki newegg deki kullanıcı yorumlarına bakarsan hayatında hiç görmediğin bilmediğin DOA diye bir kavramı öğrenmiş olursun ve oralarda bile nekadar sıklıkla karşılaşıldığını görmüş olursun.
alıcağım ürünlerin genel bir kullancı yorum araştırmasınıda yapıyorum ayrıca tabikide genelde okuyorum yorumları araştırıyorum herbir parçayı ....
tabi çok zaman alıyor nedir ne değildir testler vs.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MortredRyu
quote:
bende oyle diyorum çok güzel valla bazı parçaları almayı düşünüyorum ordan ...
anakart -- asus v formula z işlemci --- amd fx-8350 ekran kartı --- gigabyte GV-R795WF3-3GD AMD Radeon HD 7950 3GB hdd 4x2tb ---- seagate ssd 2x240gb ---- samsung 840 pro 32gb 1866 cl9---- cruical ram
3500TL fln tutuyor bunlar
bence yurt dışından getirttire biliyorsan amd fx79xx serisinden getirttir türkiyede yok forsun olur :)
formulaya o yakışır
Fx-9XXX serisi demek istedin galiba işlemciden bahsediyorsun değilmi ?
Eğer işlemciden bahsediyorsan valla boşuna 130-160 dolar fazladan vermeye gerek yok cunku fx-8350 ile aynı seviyedeler :) tabi testlerde
valla uykum geldi sıkıntıdan geziniodum dalgınlığıma gelmiş valla :) aynen o işlemciden bahsediyordum. o anakartta abartı olduğu için demiştim bu şeye benziyo elinde i7 4770k var hayır ben 3970x istiyorum demekki gibi bişi :) aslında ben orda biraz espri yapmaya çalışmıştım. bencede haklısın tamamen boşa para israfı 3850 çok iyi bi işlemci
bizden kat kat daha ucuz hani şöyle söyleyeyim, 5 bin lira bütçe ile türkiyeden pc alacağına 3 bin lira ile yurt dışına çıkıp 2 gün tatil yaparsın hem de 2 bin liraya sistemi toplayıp gelirsin (mecazi anlamda söyledim)
özet: 7950 adamlarda, 450 liraya denk geliyor (240$)
bizden kat kat daha ucuz hani şöyle söyleyeyim, 5 bin lira bütçe ile türkiyeden pc alacağına 3 bin lira ile yurt dışına çıkıp 2 gün tatil yaparsın hem de 2 bin liraya sistemi toplayıp gelirsin (mecazi anlamda söyledim)
özet: 7950 adamlarda, 450 liraya denk geliyor (240$)
Fiyat farkı ortada, insanın yurt dışına çıkası geliyor.
bu fiyatları görünce hiç acımadan sepete en iyisini ekliyorum. Çünkü TR ile arasında ciddi fark var :) İnşallah istediğim şekilde olurda alabilirim parçaları.
O parçaları aldıktan sonra bana gelme ihtimali %90. %10 luk bir değişken var onuda halledersem inşallah bu parçalrın gelme ihtimali %100 olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme