Şimdi Ara

Yurtdışından psp almak mantıklı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım gelecek yurtdışından ona getirttirmek istiyorum. Yurt içindeki fiyatlar ne alemde bilmiyorum araştırmaya da vaktim yok, kırılmamış makineye yazılımı ne kadara atıyorlar falan bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.
    http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PSP-3000+Core+Pack+System+(Piano+Black)/9175082.p?id=1218045569845&skuId=9175082 gümrükle 210$ a geliyor ~350 lira yapıyor, sizce değer mi yoksa yurt içinden mi araştırayım? Teşekkürler.

• Khalkedon da sıfır 3000 serisi 380 tl. Kırıp öyle veriyolar.
  • psp ozelıkle khalkedon vs spot urun satanlarla yurtdısı arasında cok fark yok
    hele bırde ısın ıcıne kargo vs gırınce
    ayrıca gumruge takılma rıskıde var malum muafıytet sınırlarını asıyor...

yurtıcınden aln sıfır alacaksanız

2. el bakıyorsanız ozaman belkı kelepır bırsey olabılır ebay de...

sıfır ordada aynı...
  • riske girme türkiyeden aynı fiyata garantisizini bul onu al
  • Yurtdışından hangi versiyon gelecek bilmediğim için vazgeçtim. Onun yerine forumdan 300 liraya 3004 aldım. Yanında 8gb kart, yedek pil ve data kablosuyla beraber. 2 hafta kullanılmış temizdi baya. bir tek şarj aleti verilmedi. Aleti açamıyorum şimdi pil bomboşken data kablosu ile şarj olmuyor alet... Gidip para vercem yoktan bi de, keşke şarj aleti için diretseydim biraz.
  • yurt dışından psp almanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü spotçularla aralarında fiat farkı olmadığı gibi büyük ihtimalla versiyon atılamayandır .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.