Şimdi Ara

Yurtdışından Supplement Getirenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok ya doğal takılın, sağlığınızı bozmayın.

Satılık Olimp Tribuzma getirttiyorum ilk müşterimsin, haberin olsun :D

Tribülüs'ü yabancı kaynaklardan nedir ne değildir diye bakmıştım baya. FDA'nın yaptığı araştırmalarda testosteron'u arttırıcı bir etkisi görülmemiş deniyor o yüzden gereksiz geldi bana.

Ben kendi deneyimlerimi aktarayım, tribulus u zma ile kombine ederler ama birşey eksiktir.

Saponins bu oran ne kadar yüksek ise o kadar yararlı olur. Kendimden biliyorum. Üzerimde denedim. :D

Neymiş Saponins en Amix te %90 vardı kimi ürünler düşük.

bkz. Bilindik markalar %40 tır yada %45 tir. :D

Gaza getirme beni kullanmayacağım.

Ben olanı söylüyorum :D :D kaçışın yok :D :D Antreman öncesi şahsen kullanmadım hep yatmadan önce ve istediğin kadar vücudun yorgun olsun testesteronlar vücut için çalışsın gene de dolgun ve olgun bir şekilde sabahları kamaşullah uyandırıyor seni :D :D

Benim kamaşullah 7/24 uyanık zaten hocam hiç durmadan da uyanık kalabilir yani o derece.

• Kıskandırmak gibi olmasın.

• T-Dog kullanıcısına yanıt
    aylardır beklediğin ürün müydü bu
  • Tribülüs olayını bende düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş. Diz eklemleri alarm vermeye başladı ağırlık veremeyeceğim, açığı kapamak lazım.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Yok o yukarıda ki INSTROL X :D
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    valla ben satmak için aldım , alan çıkmazsa kendim kullanacağım :)) tabii iş değiştirip kendime zaman ayırabileceğim bir işe başlarsam.
  • quote:

Ve her ne kadar 100 tablet değil de 60 tabletlik olanından gelse de yien elime ulaşması sevindirici idi :D

Yanlış anlaşılmasın Universal Animal M-Stak ın içinde bulunan maddeler.

Her ne kadar işe yarıyor diyen olsa da yaramıyor diyenlerde bir o kadar var :)

Aha incele :)

• inceledim @T-Dog
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    hatta yukarıda ki olimp testo
  • Gözüme kestirdim, tam piyasa malı Olimp supplement kürlük ürün getirtmeyi düşünüyorum

1 aylık olsa 120 lira bence iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 3 Ocak 2014; 0:29:50 >
  • Arkadaşlar gıda desteğini doktoruma yazdırsam gümrükten geçme şansı var mı? Bunun yönetmiliği nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Arkadaşlar gıda desteğini doktoruma yazdırsam gümrükten geçme şansı var mı? Bunun yönetmiliği nedir ?

Gümrüğe takılır, gider reçeteyle alırsın.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar gıda desteğini doktoruma yazdırsam gümrükten geçme şansı var mı? Bunun yönetmiliği nedir ?

Teşekkür ederim cevap için, multivitamin, omega 3 felan alayım diyorum.İherb buraya artık yollamıyormuş galiba önerdiğin bir site var mıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevap için, multivitamin, omega 3 felan alayım diyorum.İherb buraya artık yollamıyormuş galiba önerdiğin bir site var mıdır ?

Malasef.
  • Ebay tarzında sitelere bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tarz ürünler tr de de ucuz

• T-Dog kullanıcısına yanıt
    T-Dog bu Tribusteron ve Instrol X ne amaçla kullanıyorsunuz? Yani ne işe yarıyorlar biraz bilgi verebilirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

T-Dog bu Tribusteron ve Instrol X ne amaçla kullanıyorsunuz? Yani ne işe yarıyorlar biraz bilgi verebilirsen sevinirim

Instrol X allstars hmb ve animal m-stak ta bulunan maddenin tek hali kas ve güç artışı içindi. Amerikalılar işe yaramaz diyor, ruslar yüksek miktarda alınmalı diyor.

Diğeri testo destekleyici

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.