Bildirim
Yurtdışından Xperia Go almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter257
Merhabalar , yarın kuzenim Bulgaristan'a gidecek. Yeşil pasaportu var ve 18 yaşın üzerinde. Acaba ordan telefon aldırsam bir sorun çıkar mı ? Xperia go düşünüyorum , oradaki tahmini fiyatı nedir acaba ?
Tahminen 450 tl felandır aldır bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki xperia L ne kadardır hocam ? Ayrıca illaki açtırmak gerekiyor değil mi telefonu ? -
Go alana kadar, uzerine biraz katarak Acro S almak daha mantikli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter257
Peki xperia L ne kadardır hocam ? Ayrıca illaki açtırmak gerekiyor değil mi telefonu ?
illa pasaporta açtırmak gerekli evet aksi taktirde kullanamazsın ama pasaport+100tl gibi sıkıntılar varsa tanıdık telefoncuda varsa 15-30 tl arasında imei klonlayarak bu işi halledebilirsiniz ben s2 öyle kullanıyorum 1 yıldır sıkıntısız. -
Xperia go ' dan vazgeçtim , Xperia L düşünüyorum , önerir misiniz ? Fiyatı aşağı yukarı ne olur yurtdışında ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X