Şimdi Ara

Yurtdışındayım. Satın almak için acil AVR tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: headbanger6

Fiyatina gore iyi bir cihaz. Whathifi 5 yildiz vermis.via dac kullaniyor. Dac olarak wolfson kullansa daha iyi olurdu. Ama buda fiyati bayagi yukari ceker. Cd text olmasida guzel.

Aslında bu DAC'ların kendisinin (çipin) fiyatı oldukça az...

http://www.futureelectronics.com/en/technologies/semiconductors/comm-products/codec/Pages/7463755-WM8742GEDS-V.aspx?IM=0

http://www.findchips.com/avail?part=WM8741&FIND=FIND

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pioner'in hangi modelini aldiniz? Ses kaynagi olark ne kullaniyorsunuz? Cd player mi? Blue ray playermi? Birde kablo ve hoparlör tercihinizi deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
  • Evet arkadaşlar Marantz SR 7005 alındı.
    Şimdi sıra geldi blue ray player ve hoparlöre.
    Blue ray player olarak Panasonic BDT 500 sizce nasıl olur?
    Ayrıca özellikle SR 7005 kullanıcılarının hoparlör tavsiyelerini bekliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Evet arkadaşlar Marantz SR 7005 alındı.

Hayirli olsun ne kadara aldiniz acaba? Bende marantz 7005 kullaniyorum butce müsaitse B&W hoparlörleri düsünebilirsiniz çok güzel uyumu var
  • Hayırlı olsun. Yurtdışı fiyatlarla yırtiçi fiyatlar arasında çok fark var bu markada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Evet arkadaşlar Marantz SR 7005 alındı.

ben de bdp alacagim bu siralar. oppoya o kadar para vermek istemiyorum. arastirmalarim sonucu panasonic bdt 500 e karar verdim.
    pioneer lx 55 ile panasonic bdt 500 arasinda kalmistim. pioneer in dvd-a ve sacd destegi var. fakat panny daha hizli ve daha guzel ses ve goruntu oldugu konusunda yorumlar almis. whathifi de testleri var. o yuzden panny alacagim.
    tr de henuz yok. yurtdisina giden birilerini bekliyorum :) ozellikle ingiltere fiyatlari bu konuda basarili. euro biraz daha fark atiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.