Şimdi Ara

Yurtiçi kargo nun terbiyesizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şube olarak başiskelede belediyenin üstündeki caddede bir ptt var orayı gösteriyor.Ürünleri oraya bıraktılar sanırım,kargoyu sorgulattıgım zaman o ptt şubesini görüyorum ortak çalışıyorlar demekki.İzmitteki tanınan şubelerin böyle bir kalitesizlik yapacağını düşünmüyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi kargo ile benzer sorunları bende yaşamış bulunmaktayım. bulunduğum adrese sıkıntısız hizmet veren 2 firma var biri aras kargo diğeri mng kargo. yinede her ilde aynı hizmet kalitesi yok şube personeline göre değişiklik gösteriyor.
  • Bugün yurtiçi kargo arabasını gördüm bizim kapının önünde getirdiler,sonunda diye düşünürken bir baktım.Adamlar arabaya binip gidiyorlardı,ıslık çaldım baktılar dedim kim için geldiniz bizim b blokta oturan birine kargo vermek için gelmişler.Şu ada ait kargo var o nerde dedim şubede duruyor dedi gülermisin aglarmısın,ee b bloğu buluyorsunuz kargo getiriyorsunuz ee kardeşim burdayız işte bizim kargomuzu neden getirmiyorsunuz dedim.Onlar... Şu evleri diye yazmış ee görmüyomusun koskocaman no44 yazıyor ama biz giderken göremiyoruz.Nasıl göremiyorsun burda yazıyor işte.Geçen cuma verdim siparişi siz nasıl iş yapıyorsunuz böyle anlayış olmaz dedim.Salı günü aradım merkezi adresi güncellediğini çarşamba günü geleceğini söylediler.O şöför arkadaş gelip bulamadığını söylemiş.Biz onu aradık telefonu kapattı.Merkezi aradıgımızda arkadaşlara ulaşamadığını söyledi.Kasıtlımı yapıyorsunuz dedim. Olmaz öyle birşey yapamayız dedi.ismi tekrar aldı tamam dedi.Şimdi baktım güncellemişler yine saat 4 te gelip adres bulamadıkları için teslimatı gerçekleştiremediklerini yazmışlar yok abi böyle birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 12 Ağustos 2016; 0:12:53 >

• 12.08.2016
    Saat 14.17 de gelmişler adres sorunu nedeniyle bulamamışlar dalgamı geçiyor bunlar? Gelen giden kimse olmadı...

• İş çevresinde bir çok kargo ile çalıştık. Sürat ve mng harici aras ile yurt içi kargo en iyileridir. Ben bir siparişim olduğunda iş adresime veririm genelde. Mng kargo ile Antep e 3 sayfa evrak gönderdim karşı ödemeli. Karşıdaki kişiden 48 tl kargo ücreti istemişler. Uçak ile gittiğini belirtmişler. Sürat kargo da da genelde şubeler telefona bakmıyor. Kargo nedir ne oldu haber alamıyorsun.
  • Merkezi aradım bugün durumu belirttim kargo takip numarasını verdim.Gerekli işlemleri yapmışsınız. Kargo şuan beklemeye alınmış şube amiri durdurulmasını istemiş inceleme başlatmışlar, hergün gelmedikleri halde adres bulunamaması sebebiyle teslimat gerçekleşmedi diye güncellediklerini belirttim, efendim işlem yapılıyor 3 kademesi kalmış subenin affı yok böyle bir durumda telefon konuşmaları dinlenilcek.Böyle bir durum varsa kendini savunamaz zaten dedi.Bizzat şube amirimiz işlem tamamlandığında arayıp size bilgilendirecek.Yapılan işlemleri anlatıcak.Dedi konuşan kişinin uslubü çok güzeldi.Bardağın dolu tarafınada bakmak lazım.Kaliteli personelide varmış demekki.Biraz daha sabredin kargonuz size ulaşılacak dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 12 Ağustos 2016; 19:24:13 >
  • www.sikayetvar.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.