Şimdi Ara

Yurtta bazayı nasıl kilitliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
11.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurda giderken dolap ve baza için 2 asma kilit alın deniyor. Baza nasıl kilitleniyor anlatırsanız evdekini kilitlemeyi deneyeceğim.

Biliyorum yurttakiler o kilitleri dişiyle açıyor, açmak isteyen her türlü açar vs. vs.

Sadece nasıl kilitleneceğini öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Atreides -- 2 Eylül 2021; 15:43:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtta Bazayı Nasıl Kilitlersin?

Yurtlarda baza kilitleyerek eşyalarını güvende tutabilirsin. İşte bunu nasıl yapacağına dair adım adım bir kılavuz:

Anahtar Kelimeler:

• Baza nasıl kilitlenir
    • KKY baza kilidi
    • KKY baza nasıl kilitlenir
    • Baza kilitleme
    • Yurtta baza kilitleme
    • Bazaya asma kilit nasıl takılır
    • KKY yurt baza kilidi

Adım 1: Doğru Kilidi Seç

Bazalar için özel olarak tasarlanmış kilitler mevcuttur. Bu kilitler, bazanın özel şekline uyacak şekilde tasarlanmıştır.

Adım 2: Kilidi Tak

Çoğu baza kilidi, bazanın tarafına veya yanına takılan bir brakete sahiptir. Kilidi brakete tak ve ardından anahtarı kullanarak kilitle.

Adım 3: Anahtarı Güvenli Bir Yerde Tut

Bazanın kilidini açmak için kilidin anahtarına ihtiyacın olacak. Anahtarı güvenli bir yerde tut ve kaybetmediğinden emin ol.

İpuçları:

• Asma kilit kullanmaktan kaçın. Asma kilitler kolaylıkla kesilebilir ve eşyalarını güvende tutmak için güvenilir değildir.
    • Bazanın kilidini her zaman açıp kapattıktan sonra kontrol et. Bu, kilitli olduğundan emin olmanı sağlar.
    • Yurt yönetmeliklerine uyduğundan emin ol. Bazı yurtlar, bazaların nasıl kilitleneceğine dair özel kurallara sahip olabilir.

Bu adımları izleyerek yurdun bazasını güvenli bir şekilde kilitleyebilir ve eşyalarını güvende tutabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim de merak ettiğim bir konu.
    up
  • Hocam askere mi gidiyorsun asma kilit felan 4 sene yurtda kaldim bir kere bile kitlemedim dolap vs hic birseyimde kaybolmadi
  • Boşa düşünme bunları

• volnes V kullanıcısına yanıt

ne olur ne olmaz diye hocam. Kilidi yanımda götüreceğim bir süre kullanacağım, çalınma olayı falan olmuyorsa yurt genelinde bırakırım bir köşede durur. Zaten bilgisayarım falan olmayacak. Ama bildiğim kadarıyla kilit lazım oluyor baya, sizin şansınıza başınıza bir şey gelmemiş diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Atreides -- 2 Eylül 2021; 21:13:9 >
  • 9 senedir yurtlarda kalıyorum bazanın her tarafını zincirlesen çene kemiklerimin karşısında duramaz

• baza kitleme olayı ne hocam, ilk defa duydum valla
  • abi dolabı kilitleyip bazayı açık mı bırakıcaz nasıl kimse bilmiyor bunu
  • Kyk'yı soruyorsan bazanın tutma yerinin yanında 2 tane kanca benzeri delik var. Uzun bir asma kilit alıyorsun oradan geçiriyorsun ama sağlam değil. Hafif güçlü biri çekse kopuyor. Ben kilitli olduğunu unutup çektim 2.hafta elimde kaldı. Zaten dolabı falan da kilitlemiyordum her yerde kameralar var.
  • Mezuna bıraktım. 25k yapan arkadaşım oldu. Boğaziçi kazanan arkadaşım oldu. Ünide konsere giden üst sınıf arkadaşlarım oldu hiçbirine haset etmedim. Ama bu başlığı görünce bi efkarlandım lan. Keşke ben de kazansaydım da bu tarz bi başlık açabilseydim şu an. Kolay gelsin.

• benim bildiğim baza yok yurtlarda, ranza var
  • Yarı devlet kyk yurtlarında ranza olmuyor.
  • nmrkrgc N kullanıcısına yanıt

yarı özel yurlar kaldı mı

• Eğer tamamen özelleştirilmediyse devam ediyordur.
  • hocam genelde bazaya valiz koyuluyor valizi kitliyoruz her zaman.

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

Ben de 2. mezunumda kazandım, umarım sen de istediğin yeri kazanırsın  

• apostrophe A kullanıcısına yanıt

anladım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.