Şimdi Ara

Yurtta Tuvalet Sıkıntısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
14.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam camiiye gitmeyin zaten yani. Dalga geçiyordum. Camii yurt odasından falan daha beter oluyor genelde. Yurt için de bu kadar takılmanıza gerek yok. Hayvanlarla kalmıyorsanız (ki ben daha önce hayvanlarla kalmama rağmen idare etmiştim :d) çok aşırı kirli olmaz zaten. En olmadı klozeti tuvalet kağıdı ile kaplayarak sorunu bir nebze çözersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıymetli arkadaşlar, kardeşlerim alışırsınız bunlar küçük şeyler güvenin bana kendimden biliyorum;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    hocam benim de kafama takılmıyor değil ama alışırız heralde 18 yıldır evde yapıyorum ilk yurt deneyimi olacak. korkulu bir durum değil emin olun alışırız.
  • Bearty kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Medipolünkü yeni midir hocam?
    medipolun dedigin universitenin yurdumu bu ? eger vakfa aot bi yurtsa buyuk ihtimal yenidir

• Bearty kullanıcısına yanıt
    Ona nasıl iş yav

• YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Adamakıllı kişilerle aynı odayı paylaşırım.

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Az önce yurt videosunu izledim. Klozet var ama fayanslar falan güzel geldi. Yapılabilir gibi

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam ben durum sadece ben de oluyo sanıyodum meğer birçok kişi bu sorundan muzdaripmiş eheheheh :)

• Hocam şimdi yurtlarda temizlik görevlileri haftalık, günlük temizlik yapıyorlar. Onun dışında klozet kapağı örtüsü diye bir şey satılıyor bunu satın alıp kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık belli miktar oluyor içinde. Sifonu çekince gidiyor falan böyle bir ürün. Ama ben de sizin gibi yurdun tualetiyle ilgili endişelere sahibim. Alafranga sağlık açısından da çok iyi değil. Ama ayağınız altına tabure koyup gövdeniz ve bacaklarınız arasında alaturkadaki açıyı yakalarsanız sağlığınız için uygun dışkılama pozisyonunu alafrangada da uygulayabilirsiniz diye bir şey okumuştum. Yine de ben alafrangaya karşıyım. İmkanım olsa eve çıkmayı çok isterim ama İstanbul'da ev fiyatları malum, bir de evden gidip gelmek ulaşım zaman kaybı falan. En iyisi durumu kabullenip alışmaya çalışmak ve elimizdekilerle en hijyenik ve sağlıklı koşulları sağlamaya çalışmak, en azından kendi durumum için bu sonuca vardım.

• Klozet için seyyar klozet kapağı alın.İşinizi yaparken kullanın sonra poşetleyip dolabınıza koyun.En azından ben öyle yapacağım.
  • ksenophanes17 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gidince bir bakıcam. Ona göre taktik geliştiricem.

• FuturisticTURK kullanıcısına yanıt
    Hocam işe yarar mı ki? Her girdiğinde sök tak zor olmaz mı?

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Sök tak tan ziyade koyacaksın üstüne oturup işini görüp geri alıp çıkacaksın.Yani söküp takmalı değil koy-yap-çık mantığı :D
    Hmm mantıklıymış hocam. İyi iş görür ehehhehe :) öneri için teşekkür ederim.

• Hocam ben evde bile peçeteyle kaplıyorum

Oha bu çok mantıklı ama o da cok uğraştırmaz mı

• Lisede okul yurdunda 150 kişiydik. 8 klozet vardı çatır çatır kullandık kimse de bişey kapmadı sıkıntı yapma. Ayrıca bi tuvalet belirliyosun ondan başkasına sıçmıyosun. Ben klozetimden başka bi klozete sıçınca içim rahat etmiyordu

• Her odada varsa arkadaşlarınla birlikte temiz tutacaksın. Arkadaşların laftan anlamıyorsa girerken temizleyeceksin. Ya da zemin kattaki alaturkaya gireceksin. Başka yol yok. Hepimiz üni. okuduğumuz zaman bu sorunlarla karşılaştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 31 Temmuz 2019; 1:36:46 >
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Sen çıldırmışsın dostum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.