Şimdi Ara

YURTTAYIM UCUNCU GECEM EVE DONMEK ISTIYORUM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu yüzden okula servisle gidiyorum. Gidiş 2 geliş 2 saat olmak üzere 4 saat sürüyor. Aşırı duygusal birisi olduğum için yurtta yapamam gibi geliyor. Kedim de var. Benim dışımda başkasının verdiği yemeği yemiyor. Sakın duygusala bağlama sonu daha kötü olur. Bir anlık sinirle duygu karışımı içinde okulu falan bırakırsın. Belki de önündeki 40-50 yılın kaderini belirlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulhan Sen kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirden hangi şehire gittiniz merak ettim
  • Hangi il hocam onu söyleyin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Hangi il hocam onu söyleyin bari

Ankaradayim usta hacettepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulhan Sen -- 17 Eylül 2014; 15:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Alışmaya bak hocam.Çok özlediysen git bi gör tekrar dönersin

Aaaa forumumuzun eksi rekortmeni geldi nasılsın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Alışmaya bak hocam.Çok özlediysen git bi gör tekrar dönersin

Aaaa forumumuzun eksi rekortmeni geldi nasılsın kardeşim

İyiyim,sen nasılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

Arkadaslar yurttayim 4 kisilik oda. Okul persembe baslicak alisamadim bi turlu cok bosluktayim evi, ailemi simdiden ozledim. Interneti yok suan yurdun cunku bilgisayae yok Cuma gunu eve mi donsem pazar aksami tekrar gelirim arkadaslar yol 5 saat civari suruyor lutfen yardim edin :(
    Ifsa olmamak icin hangi yurt oldugunu falan soylemiyorum

Ohoo dostum sen nasıl askerlik yapacaksın? Hiç ailenden ayrı kalmamışsın anlaşılan. Yarın öbür gün bekar hayatın tadını alınca aile evine dönmek istemeyeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Arkadaslar yurttayim 4 kisilik oda. Okul persembe baslicak alisamadim bi turlu cok bosluktayim evi, ailemi simdiden ozledim. Interneti yok suan yurdun cunku bilgisayae yok Cuma gunu eve mi donsem pazar aksami tekrar gelirim arkadaslar yol 5 saat civari suruyor lutfen yardim edin :(
    Ifsa olmamak icin hangi yurt oldugunu falan soylemiyorum

Ohoo dostum sen nasıl askerlik yapacaksın? Hiç ailenden ayrı kalmamışsın anlaşılan. Yarın öbür gün bekar hayatın tadını alınca aile evine dönmek istemeyeceksin.

ilk defa evden ayrildim be usta anlarsin halimi. moralim hep yerlerde
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Hemen hemen aynı durumdayız. Alışma sürecinin bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Bu hafta gitmem ben ama haftaya kesin giderim. Giderim ama tekrar dönüşü var

Ben de haftaya gideyim diyorum babam gelme diyo alis orda kal diyo ama cok zor ya

• quote:

quote:

quote:

Hemen hemen aynı durumdayız. Alışma sürecinin bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Bu hafta gitmem ben ama haftaya kesin giderim. Giderim ama tekrar dönüşü var

Ben de haftaya gideyim diyorum babam gelme diyo alis orda kal diyo ama cok zor ya

Bana da aynı şeyi dediler ama ben bayramla birleştirmeyi düşünüyorum haftaya gidip.

Koskoca bi hafta var nasil birlestiriceksin usta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana da aynı şeyi dediler ama ben bayramla birleştirmeyi düşünüyorum haftaya gidip.

Pazartesi perşembe ders yok. Zaten devam zorunluluğu yok bölümde. Bayram haftası da gitmem. İki hafta kalayım sonra ayrılması zor olacak ama can vericem burda

Keske imkanim olsa da oyle yapsam ben de ustam

• hocam alışamadım diye sürekli evi düşünürsen alışamazsın tabi.hayatın akışı içinde unutmaya çalış.uğraş bul kendine.zaten bir süre sonra rutine dönüşünce böyle olacak.ne kadar erken o kadar iyi.ben lisede başlarken öyleydi 5 yıl önce 2-3 ay sonra eve gelmek istemiyordum.ilk gün ağlayıp annemi aramıştım ben dönecem diye.şimdi iyi ki dönmemişim diyorum.zaman her şeyin ilacıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pazartesi perşembe ders yok. Zaten devam zorunluluğu yok bölümde. Bayram haftası da gitmem. İki hafta kalayım sonra ayrılması zor olacak ama can vericem burda

Pazartesi ve perşembe ders yok mu ne güzel okulmuş hocam orası hangi okul acaba ?

• Ah be kardeş geçen sene yurda ilk geldiğimde ağlamak istedim o ilk gecede sonra da. Sürekli aklim evimdeydi. Kuzenim arkadaslariyla evde kaliyordu 8 ay boyunca memleket-yurt-kuzenim arası ne yollar gittim geldim ne küfürler ettim. Yurda hiç alisamadim hep nefret ettim. Kyk Çağlayan yurduydu yurtta şimdi bile sovesim geldi. Bu sene memleketime yatay geçiş yaptim mis be kardeşim huzur mutluluk buymuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tlgs_1905

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pazartesi ve perşembe ders yok mu ne güzel okulmuş hocam orası hangi okul acaba ?

Samsun hukuk hocam. Devam zorunluluğu olmayınca sıkıntı olmuyor zaten.

Anladım hocam iyiymiş ama

• bende gelemem yurt hayatına tuvalet desen ortak duş desen ortak 4 kişi aynı oda da kabus gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

bende gelemem yurt hayatına tuvalet desen ortak duş desen ortak 4 kişi aynı oda da kabus gibi

250 mb download hızı desem
  • bende yaşıyorum aynı şeyi bakalım dayanabilcek miyiz :/
  • Pazar günü Mersin yolcusuyum bende. Yurt olayı yatınca, kayıt günü tanıştığım bir arkadaşla evde kalacağız. 300-350 liraya idare edeceğiz artık.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.