herkes parti kurmamalı mesala seçimde çok parti vardı bunlar devlet hazinesinden para almamalı en az 500bin oy alan partiler girmeli |
YUSUF HALAÇOĞLU PARTİ KURDU (2. sayfa)
-
-
Her parti almiyor para yuzde 3 sınırı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes parti kurmamalıdan ziyade her parti seçime girmemeli. Topu topu 1000 tane üyesi olan ve halkı etkileme potansiyeli bulunmayan partiler oy pusulasında gereksiz yer kaplıyor. Onun için partilerin seçime girme yeterlilik kriterlerine üye sayısı alt sınırının eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
Son up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bana Ümit Özdağ bile yaşlı. Yaşı 60'a gelmiş. Yusuf Halaçoğlu gibi yaşı 75'e dayanmış bir insanın parti kurması bana çok saçma geliyor.
-
Hocam adam kendini bu yaşında gerceklestirebiliyorsa napsin
Herkesin imkani mi var
Hocam bana kalırsa Yusuf Halaçoğlu plan dahilinde parti kuruyor. Komplo teorisi gibi gelecek ama bu kadar milliyetçi parti varken yeni parti kurmanın başka bir amacı olamaz. Yusuf Halaçoğlu'na diyorlar: "Hocam Zafer partisine katılın, Ümit Özdağ ile beraber hareket edin." Yusuf Halaçoğlu ise diyor ki: "Ümit Özdağ yanlış yolda. Kendisini çok iyi tanırım. 2 Seçimdir başarılı olamadı." İyi tamamda hocam sen hiç Zafer partsinde görev alıp, Ümit Özdağ'ya şöyle yapalım diye fikir sunmadın ki. Ben anlamıyorum başarılı olamadı diye parti kuracam diyor, sen mi bu yaşında başarılı olacaksın. Onun yerine beraber hareket etseniz, Ümit Özdağ'ya yol gösterseniz daha iyi olmaz mı? Yok arkadaş bunlar planlı, programlı bir şekilde kasıtlı yapılıyor.
-
Amacı ne olabilir
Çıkar kokusu hocam yakında. Ama milliyetçileri bölmek olduğu kesin. Devlet Bahçeli'nin MHP kurultayını engelletip, AKP ile ittifak yapmasından ötürü İyi parti kuruldu. Daha sonra hocam İyi partide çizgisini bozunca, Meral Akşener rotasından şaşınca, birde milliyetçi bir parti olmasına rağmen Türkiye'nin geleceği için tehdit olan sığınmacı sorununa yeterli seviyede değinilmediği için Ümit Özdağ Zafer partisini kurdu. E şimdi hocam düşününce Yusuf Halaçoğlu, Yavuz Ağıralioğlu gibi isimler niye yeni parti kuruyor. Yusuf hoca diyor, Zafer partisi başarılı olamadı. Yanlış yaptığı şeyler var. Zaten bu şartlarda iktidara gelme ihtimalide yok. İyide hocam siz mi başarılı olacaksınız? İktira geleceksiniz, kurduğunuz parti hemen %540'lara mı ulaşacak. Onun yerine Ümit hocayla konuşup, ona bir büyük olarak akıl verip beraber hareket etseniz olmaz mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X