Şimdi Ara

Yuu☆Yuu☆Hakusho (1992-1995) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 yılda bir special bölüm çıkarıyor bunlar da seriyi zamanında izleyenler için eski bi dostu tekrar görmek gibidir sanırım remake olsa güzel olurdu tabi ama ben izlemek için remake'e ihtiyaç duymadım
  • Çizimleri çok hoş gözüküyor. Ondan dolayı dedim.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Aynen orası öyle
  • Konu biraz hort olacak ama elimden geldiğince cevap vereyim.

Yuu☆Yuu☆Hakusho serisinin 85.'nci bölümden öncesini çevirmeyi planlıyoruz ama çevirmeni yurt dışına gittiği için bir süreliğine askıya alındı bu proje. Diğer yavaş gelme süresine gelir isek biz çevirmenlere 1 hafta süreç değil, 2 hafta süreç tanıyoruz.
  • Allen Walker kullanıcısına yanıt
    Sanırım eskiçeviri ekibindensiniz, güzel işler yapıyorsunuz siz olmasanız bunu ve Inuyasha'yı izleyemezdim
  • Eski Çeviri kurucusuyum, elimizden geldiğince eski serilerin hepsini Türkçeye katmaya çalışıyoruz.
    Teşekkürler.
  • OVA bölümü bu cuma çıkıyor.
    İzleriz :) 2 bölüm olacakmış.
  • Evet 2 bölümmüş. İkisini birden verirler büyük ihtimal.
  • Çizimleri yüzünden biraz soğuk baksam da bu seriyi izleyeceğim bir şekilde. Aynı şey InuYasha için de geçerli. Hakkında çok olumlu yorumlar var MAL'da.
  • İzledikçe alışılıyor ya dragon ball da beni oldukça rahatsız ediyordu ilk başladığım zamanlar seskalitesinden dolayı özellikle, Inuyasha netflixe gelince yabancılar çocukken çok severdim, çok izlerdim tarzı yorumlar yapmıştı hep o da izlenir
    Sanırım öyle yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

İzledikçe alışılıyor ya dragon ball da beni oldukça rahatsız ediyordu ilk başladığım zamanlar seskalitesinden dolayı özellikle, Inuyasha netflixe gelince yabancılar çocukken çok severdim, çok izlerdim tarzı yorumlar yapmıştı hep o da izlenir
    Alışılır aynen. Anime izlemeye alışınca otomatik olarak izliyor insan o tür uzun serileri zaten
  • Aynen
  • Şu 2 bölümlük specielı çeviren veya çevirmeyi düşünen yok mu ?
    MyAnimeList.net
    Yuu☆Yuu☆Hakusho: Two Shots/Noru ka Soru ka
    https://myanimelist.net/anime/36951/Yuu%E2%98%86Yuu%E2%98%86Hakusho_Specials?q=yuu%20yuu

• Ana seri gibi gecikebilir.
    Ana serinin 1995'te bitiğini düşünürsek japonca öğrenebilirim çıkana kadar heralde
  • Sen bilirsin.
    Eskiçeviri yetklisine sordum seriyi çevirenler müsait olmadığı için 85 öncesi de yarım kalmış, müsait olurlarsa çevirirler elbette dedi, kısaca daha çok var.
  • Daha önce son bölümlerin altyazıları olmadığından ingilizce olarak izlemiştim. Şimdi çevrilen bölümlerle beraber tekrar izledim. Eski çeviri ekibi iyi iş çıkarmış. FMA ve HxH ile beraber şimdiye kadar izlediğim en iyi üç shounen animeden biri oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.