Zamanında izlemiş ve çok beğenmiştim. Tamam güzel hoş ama en iyi film demek biraz iddalı olmuş. En iyi filmin buysa bence sen fazla film izlememişsin..
kimsede imbd linki vermemiş..
quote:
Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz
quote:
Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye
Dün izledim filmi.Bu filmin gerçek bir hikaye olmasının imkanı yok.İyi sallamışlar.Yok sahte diplomayla pilot olacakmış da yok avukat olacakmış da yok Harwardı 1. bitirip doktor olacakmıştı , ufak at yesinler Spielberg.Tamam film için güzel bir senaryo fakat gerçek bir hikaye diye yemezler gülüm.Moda oldu bu True Story filmler.Son izlediğim 4 filmde True Story filmi çıktı.Ben ki Hachiko'nun bile çoğunun uydurulduğunu düşünüyorum , bu filmin gerçek hikaye olmasına inanmam mümkün değil.
Bir filmin gerçeklere dayanıyor olması demek o film birebir gerçeği anlatıyor manasına gelmez. Filmin amacı eğlendirmek gerçekleri anlatmak değil sonuçta, o yüzden gerektiği kadarı kurgudur gerçeğe dayandığı söylenen filmlerin. Aradaki farkı öğren önce de sonra eleştir filmi.
Kimi kandırıyon?Adam filmin reklamını böyle yapıyor.Tamamen gerçek olduğunu iddia ediyor.Madem amaç eğlendirmek o zaman filmin başına gerçek bir hikayeden alınmıştır yazmayacaksın , insanları kandırıp haksız hasılat peşinde koşmayacaksın.
Gercek bir hikayeden alinmistir iste Ne olacak ti birebir adamin hayat hikayesini mi sunacaklardi :)) Ayrica adamin yaptiklarinin hepsi gercekten olmus seyler
Nerden biliyorsun adamın hayatını sen mi yaşadın?
Abartmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
Abartmaya gerek yok
Onun için artık geç biraz.
En iyi filmmi ohooo buna gelene kadar ne filmler var yanlış söylem
Efsane
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme