Şimdi Ara

Yüz yılın en iyi filmi : Catch me if you can !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında izlemiş ve çok beğenmiştim. Tamam güzel hoş ama en iyi film demek biraz iddalı olmuş. En iyi filmin buysa bence sen fazla film izlememişsin..
  • kimsede imbd linki vermemiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Dün izledim filmi.Bu filmin gerçek bir hikaye olmasının imkanı yok.İyi sallamışlar.Yok sahte diplomayla pilot olacakmış da yok avukat olacakmış da yok Harwardı 1. bitirip doktor olacakmıştı , ufak at yesinler Spielberg.Tamam film için güzel bir senaryo fakat gerçek bir hikaye diye yemezler gülüm.Moda oldu bu True Story filmler.Son izlediğim 4 filmde True Story filmi çıktı.Ben ki Hachiko'nun bile çoğunun uydurulduğunu düşünüyorum , bu filmin gerçek hikaye olmasına inanmam mümkün değil.

Bir filmin gerçeklere dayanıyor olması demek o film birebir gerçeği anlatıyor manasına gelmez. Filmin amacı eğlendirmek gerçekleri anlatmak değil sonuçta, o yüzden gerektiği kadarı kurgudur gerçeğe dayandığı söylenen filmlerin. Aradaki farkı öğren önce de sonra eleştir filmi.

Kimi kandırıyon?Adam filmin reklamını böyle yapıyor.Tamamen gerçek olduğunu iddia ediyor.Madem amaç eğlendirmek o zaman filmin başına gerçek bir hikayeden alınmıştır yazmayacaksın , insanları kandırıp haksız hasılat peşinde koşmayacaksın.

Gercek bir hikayeden alinmistir iste Ne olacak ti birebir adamin hayat hikayesini mi sunacaklardi :)) Ayrica adamin yaptiklarinin hepsi gercekten olmus seyler

Nerden biliyorsun adamın hayatını sen mi yaşadın?

• Abartmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Abartmaya gerek yok

Onun için artık geç biraz.
  • En iyi filmmi ohooo buna gelene kadar ne filmler var yanlış söylem
  • Efsane
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.