Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yüzde 20 indirimli steam gift gönderilir Bakiye:420 tl Satın Al 5 Haziran 2021 23:29 1 1 Yüzde 20 indirimli steam gift gönderilir Bakiye:420 tl Merhaba arkadaşlar csgo itemlerimi satılığa çıkardım ve başlıktaki güncel bakiyem kadar bakiyem bulunmakta şuanda nakite çevirmek istiyorum yüzde 20 indirimli gift olarak gönderebilirimÖdeme olarak : Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti ve Enpara bulunmaktadır.İkamet: izmir. Referansım yok ancak izmirde ikamet ediyorum isteyenlerle fiziki alışverişte yapabilirim güven açısından Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yüzde 20 indirimli steam gift gönderilir Bakiye:610 tl Yüzde 20 indirimli steam gift gönderilir Bakiye:420 tl Alınık İzmir içi ps3 pes 14 Killzone Shadow Fall