Şimdi Ara

Yüzde yüz hilesiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Madende göreceğiniz koridorların her biri yaklaşık iki bin blok uzunluğunda ve yaklaşık elli koridor var. Stronghold'ü maden ararken buldum, aramama gerek kalmadı.

Fakat o kadar malzemeyi ne yapacağım, ben asıl onu bilemiyorum.

• Aranızda hilesiz oynayan kaç kişi var? Doğru söyleyin ama.

Tamam, kale filan yapmak için Creative mode kullanılabilir. Ama Survival modda hile yapmak çok aptalca. Maden aramanıza gerek kalmıyor. Her şey bir anda elinizin altında.

O zaman Survival mod niye oynayasınız ki? Anlamsız ve salakça oluyor. Uğraşıp hiçbir şey bulmanıza ve geliştirmenize gerek kalmıyor.

Elmas bulunca ben seviniyorum. Peki ya hile ile oynayan sevinebilir mi?
  • Bundan 100 kat daha büyük bir mapim vardı. Yer altına ayrı bir dünya inşa edip otomatik yumurta çiftliği, otomatik exp farmı gibi aklına gelebilecek her şeyi yapmıştım.
    Hatta yer altında gözle gözükmeyen duvardan bir kapıyla kilitlediğim yere villagerları hapsetmiştim. Baya iyiydi.

Birinin önerisi üzerine YouTube'da EthosLab'ın 1-2 videosuna bakarak ilham almıştım.

Sende galiba benim gibi bir şeyleri uğraşarak elde etmeyi seviyorsun. İstersen gel birlikte sıfırdan bir harita açıp tekrar başlayalım. Tek başına bir yerden sonra sıkıyor.

İstersen pm atarsın, Raidcalldan oynarız. Raidcall'da bas konuş olayı falan çok rahat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 4 Eylül 2015; 16:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Bundan 100 kat daha büyük bir mapim vardı. Yer altına ayrı bir dünya inşa edip otomatik yumurta çiftliği, otomatik exp farmı gibi aklına gelebilecek her şeyi yapmıştım.
    Hatta yer altında gözle gözükmeyen duvardan bir kapıyla kilitlediğim yere villagerları hapsetmiştim. Baya iyiydi.

Birinin önerisi üzerine YouTube'da EthosLab'ın 1-2 videosuna bakarak ilham almıştım.

Sende galiba benim gibi bir şeyleri uğraşarak elde etmeyi seviyorsun. İstersen gel birlikte sıfırdan bir harita açıp tekrar başlayalım. Tek başına bir yerden sonra sıkıyor.

İstersen pm atarsın, Raidcalldan oynarız. Raidcall'da bas konuş olayı falan çok rahat oluyor.

Dğerli düşüncelerin için gerçekten çok teşekkürler ederim. Senin de hilesiz oynadığına sevindim.

Teklifine gelince. Ona da özelden cevap yazmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.