Şimdi Ara

Yüzdelik Dilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum artık bu konulardan sizede gına geldi ama bir sorum olacak. Sizce bu sene 482 puanın yüzdelik dilimi kaç olur? Geçen sene ile karşılaştırırsak %1 e girermi yada %1 ile %1.10 falan?

• Geçen yıl ile aynı olur düşüncesindeyim ben. Hiçbir zaman bir sapma olmamıştır. %1 taş çatlasın %2 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 5 Mayıs 2015; 19:59:32 >
  • Sağolun. %3 olmaz dimi? Zaten biraz saçma olur da
  • 380 kaç olur 500 üzerinden
  • 479 1.64 küsürdu 486 0,69 488,8 de 0,49

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence puanlar düşebilir bu forumdaki herkes yükselcek diyorda sanmıyorum bilfen de full çıkmadı dershanelerde arkadaşlarımın da çıkmamış(ben dershaneye gitmiyorum) hiç de görmedim full yapanı yada duymadım düşmezde nolur puanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

bence puanlar düşebilir bu forumdaki herkes yükselcek diyorda sanmıyorum bilfen de full çıkmadı dershanelerde arkadaşlarımın da çıkmamış(ben dershaneye gitmiyorum) hiç de görmedim full yapanı yada duymadım düşmezde nolur puanlar

aynen hocam sadece bir (1) kişi hepsini doğru cevaplamış. çok küçük bir ayrıntı (!) , YBP'ler %30 etki ediyor. Yani AOSP'leri düşük olup YBP'si yüksek olan 1. öğrencinin YEP'i, AOSP'leri yüksek olan fakat YBP'si düşük olan 2. öğrencinin YEP'inden daha fazla olabilir. 24 Haziran günü öğreneceğiz.
  • yok hocam 1 gibi birşey olur belki daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

yok hocam 1 gibi birşey olur belki daha az

hocam 380 kaça denk yüzdelik olarak
  • niye kimse takmıyor :(
  • CaimaN kullanıcısına yanıt
    Geçen sene %19-20 arası olmuş
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.