Şimdi Ara

Yüzük seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barbarian için ofansif anlamda skull grasp mı SOJ mu daha etkilidir ? Skull graspta yüzde 350 whirlwond bonuslu iyi rollü yüzüğü kullanırken, güzel bir SOJ düştü. Onu denedim daha etkili oldum. Halbuki SOJ da yüzde 20 element bonusu ile 28 elite bonusu vardı. Skull grasp daha etkili olması gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skull grasp wirldwind bonusu sadece wirldwind vurusuna katki saglarken,sojdan gelen elite bonusu tum vuruslarina yuzdelik katki sagliyor arti olarak da elemental damajedan yararlaniyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wastes seti nedeniyle full whirlwind kullanıyorum. Ona rağmen ben SOJ u daha etkili buldum. Yüzde 350 hasar bonusu yazıyor ama bence çok az bi artış sağlıyor. Bi soj yüzük kadar değil

• Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Elinde varsa elemental yuzuk kullanarak degerlendirme yapablirmisin.bende elemental damaje yzugunu skull graspdan daha etkili buldum.skull graspi artik hic kullanmiyorum.

• O yok galiba geldide kırdım. Denemeyi 33 griftten yaptım. Hem süre olarak hem de eliteleri kesme hızı olarak bencede element yüzüğü ve soj daha iyi. Ikisi arasında hangisi daha iyi bilmiyorum ama

Edit: Bi site buldum. Konu olarak açayım herkes görmeli bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 28 Nisan 2015; 12:10:04 >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Clndaki barbar oynayan arkadaslar full vastes set + focus restraint ring ve silah olarak bull kathoss set tavsiye ettiler .bu combineyle dun, templarda olumsuzluk relici olmamasina ragmen 36 gryi gordum.biraz zorlarsam 38 yapabilirim tahmin ediyorum.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/gazor-2470/hero/58570264

• ik+wastes setle ring of royal+unity
    ik+wastes setle ring of royal+elemantel bu 2 kombinasyonla da grift 48 yaptım.

daha yüksek seviyelerde yukarıda ki set için ring of royal+soj ile daha yüksek griftlerde ağer ayakta kalınabilirse etkili olabilir ama ben bunu başaramadım.50 ve 51 griftler de kendi açımdan rrr+unity ile ayakta kalabiliyorum ve ancak 2-3 dk kala bossa geliyorum fakat bu seferde boss kesmek problem oluyor , kısacası hepsi deneme ile tecrübe edilecek şeyler.
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bende baya baya farklı kombinasyonlar ile deneme yaptım.

6 ww + 4 ik + rrr+unity ile çok rahat bir şekilde 50 - 51 yapılıyor fakat boss eğer tam gıcık diye tabir edeceğimiz bir bos gelirse ve hiç atack buff da almamış olursak çok zorlanıyorum.

6ww+4ik+rrr+ elemantal yüzük ile ise yüksek damageler çıkıyor ve boss a kadar geliyorum fakat boss ta işte film kopuyor karakter dayanmıyor kimi zaman tek yiyorum desem yeridir.

6 ww + focus + residant + bk weapon ile ise çok aman aman bir fazla dps vermiyor fakat seri gidiyor 45 - 48 arası

6 ww + 4 ik + rrr+ elemantal + bk weapon ile ise 45-48 arası resmen hız canavarı oluyor.

Sonuçta baya bir kombinasyon denedim.

Yüksek LWL lerde
    50+ ------- 6 ww + 4 ik + rrr+unity
    48- 50 arası --------6 ww + 4 ik + rrr+elemantal
    40 - 48 arası -------- 6 ww + 4 ik + rrr+ elemantal + bk weapon

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SayG00DNight-2701/hero/53893451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardi4n -- 28 Nisan 2015; 17:15:21 >

• Sezon 3 de paragon nerdeyse 500 olacak. Kadaladan devamlı 2h wep. alıyorum. Daha Ancient IK weapon gelmedi arkadaşlar.
    Geçen hafta 100 küsür paragonlu birini kasayım set dizsin diye başka bir barbarla rifte girdik. Daha ilk riftte gardiyan amcaya bile gelmeden arkadaşa yüzde 60 call of, yüzde 10 bonuslu strli vitli ancient weapon düştü. Daha sonra arkadaşı arayıp yazıklar olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 28 Nisan 2015; 17:25:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.