Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolkien'in hemen hemen bütün kitapları elimde. Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler kaldı , onlarıda piyasada bulamıyorum.
    Nasıl okumalıyım sizce ?
    Hobbit

Roverandom

Ham’li Çiftçi Giles

Tom Bombadil’in Maceraları

Büyük Wootton Demircisi

Yüzüklerin Efendisi

Kullervo'nun Hikayesi

Elimdekiler bunlar

Yüzüklerin Efendisi

• Hobbit
    Yüzüklerin Efendisi
    Silmarillion
    Hurin’in Çocukları
    Bitmemiş Öyküler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bugun 1. kitabını alcaktım 40 tl'ydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripendis

abi bugun 1. kitabını alcaktım 40 tl'ydi
    D&R'dan aldım , 170 TL tuttu hepsi hocam . 2 ay boyunca her gün siteye girip baktım. Hem idefix' e hem D&R'a. En düşük bu fiyattı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Hobbit
    Yüzüklerin Efendisi
    Silmarillion
    Hurin’in Çocukları
    Bitmemiş Öyküler
    Hocam peki geri kalanlar ? Onların sırası önemli mi ?

• Diğer kitapların bağlantısı yoktur, istediğiniz sırayla okuyabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Diğer kitapların bağlantısı yoktur, istediğiniz sırayla okuyabilirsiniz.
    Teşekkür ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *ortaçağ filmleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seri için silmarillion hobbit yüzük kardeşliği iki kule kralın dönüşü

Diğerleri için bir sıra yok istediğinizi okuyun

• Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Hiç başlamamış birisine ilk başta silmarillion çok ağır gelebilir. Hobbit güzel bir giriş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archer the Archer

Seri için silmarillion hobbit yüzük kardeşliği iki kule kralın dönüşü

Diğerleri için bir sıra yok istediğinizi okuyun
    Hocam Silmarillion birazcık ağır kaçmaz mı ? Sonuçta filmlerden izlediğim kadarıyla biliyorum evreni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Hiç başlamamış birisine ilk başta silmarillion çok ağır gelebilir. Hobbit güzel bir giriş olur
    Benimde aklımda Hobbit vardı , sonuçta ilk başta çocukların okuması için yazılmış bir kitaptı.Belki de Tolkien'in yazdığı kitaplar arasında en hafif olanlarındandır biridir.
  • Hobbit-Silmarillion(kitabın sonundaki yüzükle ilgili hiçbir şey okuma yüzüklerin efendisiyle ilgili spoiler yemiş olursun) -Hurin’in çocuklar- Yüzüklerin Efendisi(H. çocuklarını sonra da okusan olur)- Diğer yan hikayelerin sıralaması fark etmez.

İlk baş Silmarillion’u okuyabilirsin ya da hobbit ile silmarillionu birlikte okuyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Hobbit-Silmarillion(kitabın sonundaki yüzükle ilgili hiçbir şey okuma yüzüklerin efendisiyle ilgili spoiler yemiş olursun) -Hurin’in çocuklar- Yüzüklerin Efendisi(H. çocuklarını sonra da okusan olur)- Diğer yan hikayelerin sıralaması fark etmez.

İlk baş Silmarillion’u okuyabilirsin ya da hobbit ile silmarillionu birlikte okuyabilirsin.
    O zaman Hobbit'i bitiririm. Silmarillion'dan 100 sayfa okurum. Sararsa devam ederim , sarmazsa en sona saklarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

O zaman Hobbit'i bitiririm. Silmarillion'dan 100 sayfa okurum. Sararsa devam ederim , sarmazsa en sona saklarım.

Alıntıları Göster
    Silmarillion roman değil belirli bir olay sıralaması yok sarmayabilir. Silmarillionu okumadan yüzüklerin efendisini okursan soğuk tatsız çay içmiş gibi olursun. Kendini zorlayıp okuman lazım silmarilion nun her sayfası çok sıkıcı diye bir şey yok çok heyecanlı ve bilgilendirici birçok yerleri de var

• quote:

Silmarillion roman değil belirli bir olay sıralaması yok sarmayabilir. Silmarillionu okumadan yüzüklerin efendisini okursan soğuk tatsız çay içmiş gibi olursun. Kendini zorlayıp okuman lazım silmarilion nun her sayfası çok sıkıcı diye bir şey yok çok heyecanlı ve bilgilendirici birçok yerleri de var

Alıntıları Göster
    Hocam aslında kronolojik sıraylada okunabilir. Sonuçta bütün dünya o sırayla okudu ve çok sevdi bu seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

Hocam aslında kronolojik sıraylada okunabilir. Sonuçta bütün dünya o sırayla okudu ve çok sevdi bu seriyi.

Alıntıları Göster
    yüzüklerin efendisini tek okusan da zevk alabilirsin ama bazı olayların isimlerin kaynağını tam olarak bilemezsin. Hatta kitabı okuma direk birkaç saatlik filmi izle yine ana olayları öğrenirsin. okuyalı uzun zaman oldu mesela Melkor’un icraatlarını ve sauronun baştaki doğuşuyla Lotr’deki konumuna gelişini hem üçleme kitabında hem de filmde bulamazsın ve bu şeyleri bilmeden kitabı bitirirsin. Okuman kazandırır okumaman çok iyi olmaz ama yine de ana seriden zevk alırsın sana kalmış.

• quote:

yüzüklerin efendisini tek okusan da zevk alabilirsin ama bazı olayların isimlerin kaynağını tam olarak bilemezsin. Hatta kitabı okuma direk birkaç saatlik filmi izle yine ana olayları öğrenirsin. okuyalı uzun zaman oldu mesela Melkor’un icraatlarını ve sauronun baştaki doğuşuyla Lotr’deki konumuna gelişini hem üçleme kitabında hem de filmde bulamazsın ve bu şeyleri bilmeden kitabı bitirirsin. Okuman kazandırır okumaman çok iyi olmaz ama yine de ana seriden zevk alırsın sana kalmış.

Alıntıları Göster
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ettim. Seriyi bitirdikten sonra editlerim konuyu. 4 ay sürer herhalde. 5000 sayfa gibi bir şey tutuyor bütün kitaplar.

• neroXIII kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, evreni öğrenmek istiyorsanız bence onla başlanmalı. Sadece bilgi hikayeden çok var. Var olan hikayeler direk anlatıyor bilgi verme amaçlı. Kitap kalın ama sayfalarda yazı az, yazı boyutu büyük yani hızlı gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archer the Archer

Bilmiyorum, evreni öğrenmek istiyorsanız bence onla başlanmalı. Sadece bilgi hikayeden çok var. Var olan hikayeler direk anlatıyor bilgi verme amaçlı. Kitap kalın ama sayfalarda yazı az, yazı boyutu büyük yani hızlı gidiyor.
    İnternette satılmıyor Silmarillion . Kitapçıları dolaşmak gerekicek biraz . Ama onla başlamayı denerim .

• Hocam silmarillion bulamadıysanız hala hediye olarak yollayabilirim elimde 1 adet fazla var herhangi bir ücret istemiyorum kargo vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.