Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Fan Klübü [200'ü geçtik!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
14
Favori
26.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada bazı videolara rast geldim, Lotr serisi çekilirken PJ baya bir sahneyi tıraşlamış. İzleyeniniz oldu mu bilmem ama bence çoğu sahne olmalıydı. Kitaptaki olayları daha iyi betimleyen sahneler olduğunu düşünüyorum.
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    o zaman film bitmezdi birde o var
  • Filmin teki 4-5 saat olsa da izlerim gene
    orası öyle bende izlerim ama sinemada mecbur gibi birşey normal versiyon bile uzun sayılır normal filmlere göre
    orası öyle bende izlerim ama sinemada mecbur gibi birşey normal versiyon bile uzun sayılır normal filmlere göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

lütfen benide ekleyiniz.

Bu arada bazı videolara rast geldim, Lotr serisi çekilirken PJ baya bir sahneyi tıraşlamış. İzleyeniniz oldu mu bilmem ama bence çoğu sahne olmalıydı. Kitaptaki olayları daha iyi betimleyen sahneler olduğunu düşünüyorum.

Extended edition olarak, 3 film tekrar piyasaya verildi. Tabii ki DVD ve BluRay olarak.
    Eğer fanatikseniz mutlaka netten araştırıp izleyin...

Bu arada benide ekleyebilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

lütfen benide ekleyiniz.

Extended edition olarak, 3 film tekrar piyasaya verildi. Tabii ki DVD ve BluRay olarak.
    Eğer fanatikseniz mutlaka netten araştırıp izleyin...

Bu arada benide ekleyebilirsiniz....

türkçe dublaj olmadıktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907
    türkçe dublaj olmadıktan sonra

siz filmi bulun ben size altyazıyı yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

Hocam konuyu açtığınız için teşekkürler.
    Eklerseniz sevinirim...
  • Onları izleyeli baya oldu. Extended sürümü 6 yıldır var arşivde. Benim demek istediğim, filmin hiç bir yerinde olmayan sahneler.

Youtube'dan bakarsanız mesela birçok sahne var. Moria orklarının Lothlórien'e saldırması gibi baya bir sahne yok. Onu söylemek istedim ;)
  • Sauron'u anlatan 3 bölümlük bir yeni seri bekliyorum.

Sauron The Dark Lord

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sauron'u anlatan 3 bölümlük bir yeni seri bekliyorum.

Sauron The Dark Lord

Öyle bir olay olamaz hocam. PJ, Tolkien'e saygısızlık yapmaz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onları izleyeli baya oldu. Extended sürümü 6 yıldır var arşivde. Benim demek istediğim, filmin hiç bir yerinde olmayan sahneler.

Youtube'dan bakarsanız mesela birçok sahne var. Moria orklarının Lothlórien'e saldırması gibi baya bir sahne yok. Onu söylemek istedim ;)

OK! Ben yanlış anlamışım

• Hocam bence Orta Dünya tarihini komple anlatan filmler çekilse çok iyi olur.Baya bir malzeme var.

Mesela Eru'nun Arda, Valar ve Maiları yaratması, Elflerin uyanması, Melkor'un kötülükleri, Öfke Savaşı, Hurin'in Çocuklarını, Güç Yüzükleri gibi birçok konu var.

Bunlara el atsa çok rahat 8-10 arası film çıkar ama bence bu konuları film yapmazlar.
  • Benide ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

Normalde Fantastik Büyülü filmleri severim bu filmi geçen trt 1 de gördüm pek beğenmedim sıkıcı geldi, belkide ilk filmi izlemediğim içindir

game of thrones da bu yüzden sevilmiyor. Olayı sadece bir film olarak görmeyip arkasındaki tarihi ve dünyayı tanımalı, mümkünse kitapları okumalısın bence.

Game of thrones'un arkasındaki tarihten biraz bahsedermisiniz hocam merak ettim de.

Burası LOTR bolumu farklı konulardan ip atmazsak sevinirim.

Hocam üye alımı yok mu?

Beni ekleyebilmeniz mümkün mü?

• Benide ekleyebilirsiniz hocam
  • ekle
  • ekle karşim
  • mümkünse benide ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.