Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi gerçekleri : İblis'in Yalan ve İftiralar Masalı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Bence böyle bir kurguyu insan beyninin yapması çok zor. İblis doğrultunda yazılması da olası durum. Tamam saçma gibi gözükebilir ama kimse bu duruma imkansız da diyemez..

imkansız tabiki.
  • YAV
  • şurda yorum yapmaya çalışmış ergenlerden bir tanesine otur yaz desen böyle bir yazı yazamaz (saçma veya değil orası beni ingilendirmiyor ) yazıyı okudum adam kendi düşüncelerini, kendince kaynak göstererek imla kurallarına uyarak yazmış. yapabiliyorsanız sizde bir blog açıp adamın düşüncesinin ne kadar saçma olduğunu anlatan bir yazı yazın onuda okuyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Bence böyle bir kurguyu insan beyninin yapması çok zor. İblis doğrultunda yazılması da olası durum. Tamam saçma gibi gözükebilir ama kimse bu duruma imkansız da diyemez..

kusura bakma ama bu yoruma güldüm insan beyninin yaptığı o kadar çok şey varken bunamı kafayı taktın
  • Ne yazık ki İslami nüansları kullanıp böyle komik ve altyapısız teoriler ortaya atanlar yüzünden olan İslam ve Müslüman imajına oluyor. Bu gibi cahil takım yüzünden, insanlar Müslümanları cahil ve bilime kapalı insanlar zannediyor.

Adam gibi fikrini belirt, güzel bir düşünce ve felsese sistematiği kur. Ama bu nedir abicim? Üçüncü sınıf blog yazarlarının teorisyenliğinden başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.