Şimdi Ara

Yuzuklerin efendisi sorulariniz varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitaplari okudum ve arkadaslarimin sorularini cevapladim boyle bi muhabbet ortaminda, sizinde sorulariniz varsa cevaplayabilirim arkadaslarimin hosuna gitti bu dunyanin icine girmek sizinde hosunuza gidebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benjack

kitaplari okudum ve arkadaslarimin sorularini cevapladim boyle bi muhabbet ortaminda, sizinde sorulariniz varsa cevaplayabilirim arkadaslarimin hosuna gitti bu dunyanin icine girmek sizinde hosunuza gidebilir :)

Sanki Orta Dünya'yı kimse bilmiyor gibi anlatmışsın. Kaldı ki zaten konu mevcut ve Orome gibi bilgili biri soruları cevapliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

kitaplari okudum ve arkadaslarimin sorularini cevapladim boyle bi muhabbet ortaminda, sizinde sorulariniz varsa cevaplayabilirim arkadaslarimin hosuna gitti bu dunyanin icine girmek sizinde hosunuza gidebilir :)

Sanki Orta Dünya'yı kimse bilmiyor gibi anlatmışsın. Kaldı ki zaten konu mevcut ve Orome gibi bilgili biri soruları cevapliyor.

Bunun için geldim gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Bunun için geldim gidiyorum

orta dunyayi herkes biliyor mu? sauron un neden goz seklinde oldugu orclarin nerden geldigi diger yuzuklere ne oldugu gibi sorulardan bahsediyordum filmdeki bilgilerden degil. Tamam bilmiyordum boyle.bi konu oldugunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.