Şimdi Ara

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ VE HOBBİT HANGİ SIRAYA GÖRE İZLENMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayları ve mantığı anlamam için hangi sıraya göre izlemeliyim ?

• Çıkış sırasına göre izleyebilirsiniz, önce Yüzüklerin Efendisi, sonra Hobbit olacak şekilde. Yalnız extended versiyonlarını izlerseniz birçok olayın nedenlerini de görmüş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Çıkış sırasına göre izleyebilirsiniz, önce Yüzüklerin Efendisi, sonra Hobbit olacak şekilde. Yalnız extended versiyonlarını izlerseniz birçok olayın nedenlerini de görmüş olursunuz.
    Filmlerle aram hiç iyi değil çok bilgim yok Extended ne demek bir de izleyebileceğim link vs atar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20DEB73C4 -- 24 Eylül 2018; 0:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20DEB73C4

Filmlerle aram hiç iyi değil çok bilgim yok Extended ne demek bir de izleyebileceğim link vs atar mısınız

Alıntıları Göster
    Extended uzun versiyon demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Hobbit sonra LOTR mu izleyeyim tavsiyesi olan var mı
  • Kronolojik olarak hobbit once izlenmesi lazim ama bence lotr i once izle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Kronolojik olarak hobbit once izlenmesi lazim ama bence lotr i once izle.
    Neden LOTR önce izlemeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20DEB73C4 -- 24 Eylül 2018; 21:40:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hobbit hem kitabın çıkış tarihi hem de kronolojik olarak önce yer alıyor ancak ben de diğer arkadaşlarla hemfikirim, önce Lotr izleyin. Çünkü produksiyon olarak biraz kafa karıştırıcı olabilir diğer türlü. Hem de hobbitlerden sonra sıkılıp lotr a hiç bakmayadabilirsiniz çünkü arada baya bir kalite farkı var.

Tabi yinede önce hobbitleri izlemenizinde hiç bir sakıncası yok hikaye anlamında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ilk hobbit ile başlayın. bunun aslında iki sebebi var

1. hobbit ile lotr arasında bariz kalite farkı var, attan inip eşeğe binmek istemezsin.
    2. ise kronolojik sıralama. her ne kadar hobbit daha sonra çekilmiş olsa da lotr izlemeyen izleyicinin anlayamayacağı bir durum içermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

bence ilk hobbit ile başlayın. bunun aslında iki sebebi var

1. hobbit ile lotr arasında bariz kalite farkı var, attan inip eşeğe binmek istemezsin.
    2. ise kronolojik sıralama. her ne kadar hobbit daha sonra çekilmiş olsa da lotr izlemeyen izleyicinin anlayamayacağı bir durum içermiyor.
    Bugün Hobbit 1 in yarısını izledim Hobbitten başladım sonra LOTR geçebilirim

Hobbit de isimler çok karışıyor ya Thorin Thror Thrain filan Thranduil vardı Elf başta onu gösterdi sonra Elrond geldi kafam karıştı
  • quote:

Hobbit de isimler çok karışıyor ya Thorin Thror Thrain filan Thranduil vardı Elf başta onu gösterdi sonra Elrond geldi kafam karıştı

Alıntıları Göster
    Elrond hariç önemli bir mevzu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aynen hobbit'le başla sonra Yüzüklerin Efendisine geç aradaki yıllara rağmen kalite ve ortamdaki farkı hisset

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Aynen hobbit'le başla sonra Yüzüklerin Efendisine geç aradaki yıllara rağmen kalite ve ortamdaki farkı hisset

Alıntıları Göster
    Hobbit bitti ama LOTR geçmeyi düşünmüyorum hevesimi aldım sanırım .d

Filmin sonunda Thranduil Legolasa Arathornun oğlunu bul dedi o da Aragorn sanırım Aragorn adını filmini izlemeden biliyordum çok popüler sağda solda duymuştum güzel bağlamışlar

• Sen bilirsin ama bilki Yüzüklerin Efendisi her anlamda 10 gömlek üstün bir filmdir hobbitten bu katagorideki bana göre gelmiş gteçmiş en iyi film serisidir Yüzüklerin Efendisi.
  • Başla lotr yüzük kardeşliğinden zaten film içine alacak seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Başla lotr yüzük kardeşliğinden zaten film içine alacak seni.
  • kitap deseydiniz hobbit derdim, film olunca kafanız karışabilir o yüzden yüzük kardeşliğiyle başlamalısınız. kaldı ki zaten başlamışsınız

hobbit filmi lotr hayranlığından daha çok para kazanmak için çekildi. ve bence serinin büyüsünü bozdu. hiç beğenmemiştim böylesi bir efsane seriden sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.