Şimdi Ara

Yüzüm Aşiri Yağli ( Yardım edecekler gelsin ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
5
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim önerim yeşil renkli olan sebamed sabunu. Yüzü bu sabunla yıkadıktan sonra kuru tutuyor ve yüzdeki pislikleri etkili şekilde temizliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekdar bilgisizce yorum yapmışsınız yüzü yağlı olan adama kükürt sabun hacışakir diyenler olmuş.

yağlı cilt yıkamayla baş edilemeyecek cilt tipidir hayata 1.0 yenik başlayanların cilt tipi.

prof markaların yağ dengeleyici temizleme jeli yağ dengeleyici yüz toniği yağ dengeleyi ve matlaştırıcı yüz kremi almalısın.

hepsi set olarak 150 200 arası bi fiyatı var

sabun kesinlikle kullanma sabun kullanırsan yağ artar sebebini sorma bıktım artık sabunculardan yağı arttırır işte sabun.

illa sabun kullanacaksan sebamed yada imex sabun yada hakiki defne sabunu kullan .

yüzünü scrup peelinglerden yap kil maskesi önemli 2-3 günde 1 mutlaka gece yatmadan önce yapıcaksın.

bunlar masraflı olur dersen sadece yüz yıkama jeli ve kil maskesi al uygula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Eğer sabah uyandığında yüzün yağ içinde oluyorsa

Edit:Ucuz çözüm istiyormuşsun al sana en ucuzu. İlli vardır evde hacı şakir sabun

Alıyorsun hacı şakiri

Köpürtüyorsun elini

Islak yüzünün heryerine sürüyorsun

Duruluyorsun ve yağdan eser kalmamış oluyor.

Ben böyle yapıyorum. Hatta 5 dk önce yaptım bu olayı

Sana tavsiyem budur.

Hacı şakiri beğenmediysen kükürtlü sabunları falan deneyebilirsin

Ama

Dove un nemlendiricili kremini kullanma bi moka yaramıyor.2 saat sonra yüzün tekrar yağlanmış Dikkat.

hangisi acaba? yeşili mi beyazı mı?

• Roaccutane kullan dayi. Lise 2 de mi ne kullandim ben. Ama dert bir cildim vardi yagindan tut acili sivilcelere kadar yuzum sirtim gogusum her yerimde irili ufakli da sivilce/siyah nokta vardi. 6 ay kullandim, su an tertemiz cildim. Yuzum parlardi yagdan simdi oyle ki sanki hic yasamamisim gibi o donemleri. 7 sene olmus, tiras olduktan sonra bazen kil donmesi disinda sivilce mivilce cikmiyor. Kil donmesi de cok nadir.

• Yüzünü bebek şampuanı ile yıka hocam

• Hocam benimde yüzüm çok yağlanıyor, dalin bebek sabunu kullaniyorum uzun zamandır günde 3,4 kez yıkıyorum(ama fayda etmiyor). Dediğiniz şampuanı bende alıcam
    www.hepsiburada.com
    Elidor Anında Onarıcı Bakım Saç Bakım Şampuanı 650 ML Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/elidor-sampuan-onarici-ve-yeniden-yapilandirici-bakim-600-ml-p-SGUNI20256890#reviews
    bu galiba ve günde kaç kez uygulayacağız bunu, etkisini ne zaman görmeye başlarız, yağlanmayı çok azaltıyor mu?
    Umarım işe yarar bende de, dışarı çıktığımda çok sorun oluyor yağdan yüzüm bile parlıyor

• Yüzünü emdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Eğer sabah uyandığında yüzün yağ içinde oluyorsa

Edit:Ucuz çözüm istiyormuşsun al sana en ucuzu. İlli vardır evde hacı şakir sabun

Alıyorsun hacı şakiri

Köpürtüyorsun elini

Islak yüzünün heryerine sürüyorsun

Duruluyorsun ve yağdan eser kalmamış oluyor.

Ben böyle yapıyorum. Hatta 5 dk önce yaptım bu olayı

Sana tavsiyem budur.

Hacı şakiri beğenmediysen kükürtlü sabunları falan deneyebilirsin

Ama

Dove un nemlendiricili kremini kullanma bi moka yaramıyor.2 saat sonra yüzün tekrar yağlanmış Dikkat.

hangisi acaba? yeşili mi beyazı mı?

Ben beyaz hacı şakir kullanıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzü kuruyan sabunlardan al bi ara kullanmıştım şekerim

• karragenan K kullanıcısına yanıt
    valla baba ben sabahları 30 dakika banyo yaparım işe gitmeden önce. 5 dakika kadar yüzümü lifle lifliyorum o şampuanla. dedigimi yaptıgında ilk günde bile etkisini görürsün. görmediysen sen takıntı yapmıssın demektir kardeşim bendede terliyomus gibi hissetme huyu var.
  • teşekkür ederim hocam en kısa zamanda alıp deneyeceğim peki lif öneriniz var mı bazıları sert oluyor,
    www.hepsiburada.com
    Aqua Massage Deniz Süngeri Kids Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/aqua-massage-deniz-sungeri-kids-p-SGARIX01603
    şöyle bir şey var deniz süngeri diye lif yerine bu da kullanılabilir mi? daha iyi gözüktü gözüme

sünger lüx be kardeş o sert dediklerinden alma işte onun bi tık altı var suyla bulusunca yumusacık oluyorlar ama tırtıklı olmaları şart çünkü tırtıklar gözenekleri temizlediğini düşünüyorum. hafif sertlikte yıkıyacaksın zaten. tipim nasıl ss li diye konum var geçmişimden bak tipime yüzümde 1 tane sivilce bile yok eskiden vardı buna borçluyum ben.
  • dalan antik zeytinyağlı defne sabunu aldım. birazdan kullanacağım, sonuçları yazarım.
  • Sonuc ne oldu hocam

• Bioderma Sebium yüz temizleme jelini öneririm. Çok rahatlatıyor.Bu arada internetten alman çok daha uyguna geliyor haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aydoonur19

Sonuc ne oldu hocam

ah iyi hatırlattınız. yumuşatıyor ve yağı alıyor diyebilirim. kesinlikle kurutmuyor ve güzel hissediyorsunuz. en azından bende böyle oldu. denemeye kesinlikle değer ve öneriyorum.
  • deneyebildiyseniz yorumlarınızı merak ediyorum hocam benim daha almaya fırsatım olmadı.
    Hocam bayram falan derken pek firsatim olmadi yuz temizleyiji jel alip kullanicam iyi sonuc alitsam sanada onericem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.