Şimdi Ara

Yüzyilin Teknoloji Şansızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size başımdan geçenleri bi özetleyim.

2012'ydi sanırım bir lenovo Lenovo z580 aldım sadecenotebook.com'dan neyse 7 ay geçmeden pc'ye bişiler oldu bozuldu.
    İade aldım ve sadecenotebook.com'la üç ay uğraş sonucu yeni bir bilgisayar ile değişim almayı sağladım. Üstüne 250 kadar daha fazla koyup Lenovo z5070 aldım.

Aldıktan sonra iyi güzel kullanıyorum aradan bi zaman geçti baktım pc kapanıyor :D oyunda falan neyse verdim teknik servise yaptık dedikler geri aldım olmamış bidaha verdim bu süreç böyle devam etti sonunda değişim aldım ama aradan 3 ay geçti. Para hesabıma yaptı.

Sonra düşündüm dedim böyle uğraşana kadar vereyim parasını alayım güzel bir bilgisayar.

Sonuc : Asus N550JV arkadaşı aldım bununda üstünden 5 ay falan geçmeden ısınmadan problem oldu sonra gönderdim adamlar anakart işlemci fan derken değişmedik bişi kalmadı 3 kere kadar gönderdim :)

Akabinde 3 ay sonucunda teknosadan taksitim bitmesine rağmen taksit taksit iade aldım.

Sonra tekrar düşünüyorum napsam diye parasını vereyim daha iyi alayım dedim.

21.12.2015http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.VnpUX_l96Uk bu arkadaşı sipariş verdim. Cihaz ertesi gün elime geçti windows falan kurdum bi baktım işlemci bölgesi ve batarya bölgesi yanıyor.

:) arkadaşlarımın deyimiyle bu c*nabet arkadaşınız bu kadar şanssız.

Bu arada İphone'de ilk aldığımda bozuk çıkmıştı akabinde zorlu center'dan değiştirdim akabinde 2 kere daha değiştirdim :D

Telefonda 3.bilgisayarda 5.ci kurbanımı verdim elimi teknolojik bişeye süresim gelmiyor :)

Ama sağlık olsun.

Haydi sağlıcakla kalın

• Sen bundan sonra elektronik cihaz alma başkasına aldır

1 Senen serviste geçmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.