Şimdi Ara

Yves Rocher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir haftadır her gördüğüm yves rocher mağazasına girip parfümleri hakkında araştırma yapıyorum. Özellikle;

Comme une Evidence Homme - EDT 75 ml:

Ambre Noir Parfüm - EDT 100 ml:

Cuir Vetiver EDT - 100 ml:

Bunlar harika parfümler arkadaşlar. Odunsu ve baharatlı (karabiber, bergamot, amber) kokuları var. Tek eksisi EDT olmaları. Özellikle son linkteki parfüm Hermes Terre D'Hermes'in bire bir aynısı. Ben bugün Evidence Homme aldım. Eğer Yves Roche kartınız varsa 1 ay içerisinde yapacağınız ikinci alışverişiniz %30 indirimli oluyor ve hoşgeldin hediyesi olarak hediye şampuan veriyorlar. İlk alışverişinizle birlikte kartınızı ücretsiz çıkartabiliyorsunuz. Böyle her ay yapılan ikinci alışveriş indirimli oluyor ve yanında da hediyesi cabası. Bir de Hoggar - EDT 75 ml adlı bir parfüm var. Bu da aynı şekilde odunsu ve baharatlı ancak hafif şekerli ve daha keskin diğerlerine göre. Eskiden Gillette Fire Storm After Shave vardı, bilenler bilir. Kokusu aynı ona benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 15 Eylül 2016; 0:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalıcılık nasıl cuir vetiverde ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    Cuir vetiver de dahil diğer tüm parfümler tenimde ertesi gün bile duruyordu. Koluma, bileğime falan sıkmıştım ama kumaş üzerinde kalıcı mı onu isterseniz bir mağazasına gidip sıkarak deneyin. Yanınıza bir hırka ya da eşarp gibi birşey götürüp kararınca sıkın, ertesi günü bakın koku duruyormu diye. Hem diğer parfümleri de denemiş olursunuz. Hepsinin tester'ları var mağazalarda.

Ben yıllarca pek çok parfüm kullandım. Hepsinin kokusu bir yerden sonra artık aynı gelmeye başlamıştı. Bunları bir deneyin, inanın pişman olmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Eylül 2016; 2:27:13 >
  • Hoggar nasıl bir koku?Freş mi?
    2 gün önce Yves Rocher mağazasından mavi şişeli olan Nature isimli parfümü denedim.Freş bir koku ama beğenmedim.
    Hoggar'a bakmak aklıma gelmedi hiç.Burada gördüm ismini.

Ayrıca kart hakkında da bir kaç şey sormak istiyorum tabi eğer biliyorsanız .Bilmiyorsanız sorun değil.

Yves Rocher'dan alışveriş sonrası kart aldım ben 2 gün önce.Ama bana verilen kart kolayca bükülen karton bir karttı. İnternette ki Yves Rocher kartlar plastik ve ön yüzünde papatya resmi var. Ayrıca ön yüzde ki kart numarası da kabartmalı.

Kartın yanında kartın tanıtımı,özellikleri ve kullanımı hakkında gibi bir broşür filan verilmedi. Yine internetten öğrendiğim kadarıyla kart alanlara kart hakkında bilgilendirici bir broşür verilmiş.

Broşür gibi bir şey verilmediği için bende internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum kartın özelliklerini.

Acaba bana yanlış bir kart mı verildi yoksa kartın tasarımı mı değiştirildi?
    Sizin kartınız da plastik mi yoksa karton mu?Bana yazabilir misiniz lütfen?
    Bana verilen kart bu

Yves Rocher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 20 Şubat 2017; 18:51:46 >

• Hoggar baya iyi kullandım . Kokusu çok güzeldir ve kalıcıdır. 2.
    Ambre noirden de şuan kullanıyorum o da başarılı 3.
    Vetiver en güzeli. 1. diyebilirim.

Ayrıca meyve ve çiçek kokulu edt lerde çok güzel onları da deneyebilirsin.

Ben vanilyalıyı çok beğeniyorum. Coconut lı olanda çok güzel.

Ben bu markadan birçok ürün aldım sadece kampanyaları çok basit ve kötü.

Bayan parfümleri ise bambaşka eşine yada sevgiliniz varsa alırsanız bayılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamusamusa1

Hoggar baya iyi kullandım . Kokusu çok güzeldir ve kalıcıdır. 2.
    Ambre noirden de şuan kullanıyorum o da başarılı 3.
    Vetiver en güzeli. 1. diyebilirim.

Ayrıca meyve ve çiçek kokulu edt lerde çok güzel onları da deneyebilirsin.

Ben vanilyalıyı çok beğeniyorum. Coconut lı olanda çok güzel.

Ben bu markadan birçok ürün aldım sadece kampanyaları çok basit ve kötü.

Bayan parfümleri ise bambaşka eşine yada sevgiliniz varsa alırsanız bayılacaktır.

Meyve ve çiçek kokulu edt parfümler hangisi?

Zaten Yves Rocher da erkek parfüm çok az.

Bahsettiğini meyve ve çiçek kokulu parfümlerin linkini verebilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dr Wheatgrass SuperBalm 160ml
    8 yıl önce açıldı
    Massimo Dutti Parfümleri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.