Şimdi Ara

Z-2300 yardım..garanti problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen yıl mart ayında aldığım z2300 sistem yaklaşık 2 ay sonra cihazdan düşük performans almaya başladım..aldığımda tek kelimeyle ses performansına aşık olmuştum.kullandığım ses kartı x-fi extrem audio...3 kez vatan bilgisayar vasıtasıyla ortak çalıştıkları hızlı sistem garanti servisine gitti..ve sağlam raporu verildi..delirmek üzereyim.ses kartında probşem olablir diye ses kartını da yoladım..o d a sağlam raporu ile geldi..bu şekilde uzun zamandır kulanıyorum..3 hafta önce ses kartını tekrar yolladım..hala gelmedi servisten..ses kartı sağlam raporu ile gelirse tekrar herhalde 4. kez yollayacağım z2300 ü..acaba z2300 ü olan izmirde yaşayan yardımsever bir arkadaş ile z2300 ümü karşılaştırmak istiyorum.gerçekten de arızalı ise tüketici derneğine şikayet edeceğim.lütfen yardımcı olursanız teşekkürlerimi borç bileceğim.kumandadan sesi yarıdan fazla açtığımda sesler birbirine karışıyor..baslar pırt pırt die ötmeye başlıyor..ayrıca sesi sonuna kadar açtığımda uydulardan yanık kokusu gelmeye de başladı.

• Uyduların içinde yanacak elektronik devre yoktur . Duyduğunuz koku uydunun imalatı sırasındki ısıl pres plastik şekillendirmeden kalan kokudur.
    Tüm yanması muhtemel devreler sw-ana ünite nin içindedir.
  • yüksek seste uydulardan gelen koku bobinlerin fazla yüklenmeye karşı çıkartığı kokudur bütün 2300 lerde gelir
  • koku normal.Bende de geliyo .Hatta sesi sonlayınca uydular yerinde durmuyo resmen koku üflüyo.yüksek sesle müzik dinleyen biri isen zamanla bu koku kendisi gider.ama subwooferın distorsiyona girmemesi gerekir.
  • sizde de koku geliyormuş demek ki..ok..tşk. ederim ilginize..ama dediğim gibi sesi yarıdan sonra açınca basslar distorsiyona giriyor .... bass ve tiz sesleri birbirine karışıyor.ilk aldığımdaki ses harikaydı..aradaki farkı biliyorum...acaba ses kartı arızasından kaynaklanabilir mi?bakalım ses kartım hala serviste...ses kartının 2. gidişi...karşılaştırma imkanım olsa ..:(S..izmirli arkadaşlara sesleniyorum..duyun sesimi.
  • Gecmiş olsun diyeyim öncelikle.
    koku sistemi ilk aldıgında daha fazla gelir normalde sonradan gelmeye basladıysa hoparlörlere yuksek voltaj gidiyodur. Ben elektronikçiyim anfilerle cok ugrastım. Anfi hoparlöre guclu gelirse hoparlöeden yanık kokusu gelir.
    woofer'da dediğin pırtlama da anfiden. Büyük ihtimal senin anfinde sorun var.
    Kücük ihtimal besleme trafosundada sorun olabilir.
    Bende aynı sistem olsa karsılastıralım derdim ama maalesef

kolay gelsin dostum ses kartında sorun olacagını hiç zannetmiyorum.
  • Konuya, Logitech Z2300 ile ilgili onlarca yorumun yapıldığı Genel Logitech® - Z2300 Konusu konusundan devam ediniz.

Not :
    *Size sorunuzun yanıtını linkini verdiğim konudaki tüm mesajları tek tek okuyup arayın demiyorum.Sorunuzu o konuda sorup yanıtını o konuda bekleyin diyorum.
    *Ve siz, bu konuya yanıt veren arkadaşlar.Konuya yardım amacıyla, yani tamamen iyi niyetle cevap yazdığınızı biliyorum.Lütfen ama lütfen bu tip, yani ana konusu bulunan konularda konuya yanıt yazmak yerine konuyu açan arkadaşı uygun bir üslupla ana konuya yönlendirin.

Anlayışınız için teşekkürler.

KillForYou!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.