Şimdi Ara

z-906 3d efekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stereodan 3d efekti açtığımda iki hoparlörden %30-40 ses geliyor vokal yok mesela yani derinden bozuk bi ses geliyor ikisinden arka iki hoparlör heralde bunlar

creative sb recon 3d usb ses kartı ile kullanıyorum

yani 4.1 yapınca iyi bi ses geliyo dördündende center da ses yok doğal olarak ben 5 inden de ses gelmesini istiyorum

tam performans kullanabilirmiyim dedim o şekilde 3d hakkında pek fikrim yok çünkü
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromos -- 20 Mart 2015; 8:42:54 >

• Takipteyim müziklerde genellikle öyle yapıyor bendede öyle fakat film lerde Vs öyle olmuyor daha doğrusu ise sesin kodegi ile alakali bir durum diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dts ac3 wav film müzik denedim hepsinde aynı gibi
    asıl sorun ben 3d nin çok daha iyi ses vermesini beklerdim yani dinlerken tamamı olarak baktığımda 4.1 efekti daha iyi daha sağlam ses veriyor 4.1 kullanıyorum da zaten 4 hoparlörde de ses süper ama dediğim gibi 3d sanki toplamda dinlerken vasat gibi bir de iki kolondan ( rear'lar olmalı ) vokal hiç gelmiyor ses eksik ve bozuk bariz belli ben çözemedim şahsen

bir de 4.1 efektiyle dinlerken sağlam ses geliyor o kolondan ama 3d ye geçince ses çatlak geliyor aynı kolondan yani kolon sağlam heralde bu 3d neiçin niye yapıllmış nasıl kullanılmalı çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromos -- 21 Mart 2015; 8:49:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.