Şimdi Ara

Z kuşağı çok uzun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Z kuşağı olupta kısa olan çok görmedim. En kısası 173cm falandı.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    168 var arkadaşım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Ne alaka yanlış ölçmesi. 1 ay önce zabıtalığa başvururken ölçtürdüm. Daha geçen pazartesi de aile hekiminde ölçtürdüm

185 ile kısa hissediyorsan sorun sendedir hoam

• hocam sizin boyunuz kaç

• 5-6 kişilik arkadaş grubumda 190cm altında olan tek ben varım. Kısa hissetmem normal değil mi?
    190 bi kişi tanıyprum sadece biraz abartıyosun bence

• quote:

5-6 kişilik arkadaş grubumda 190cm altında olan tek ben varım. Kısa hissetmem normal değil mi?

amerikada bile 183 uzun sayılıyor

oranın boy ortlaaması 3 cm daha yüksek trye göre

Abartma,ben de o boydayım,sokakta benden daha uzun çok az kişi görüyorum

• İnandırmak zorunda değilim
  • 16 yım boyum 176. sınıfımız da genel olarak 177 178. 183 180 olan arkadaşlar var

• kısa hissediyor musun

• Yedikleri hormonlu ve GDOlu yiyeceklerden olsa gerek. Türkiye'de gıda denetimi diye bir şey yok, herkes kafasına göre takılıyor. Türkiye'de son 20 yılda doğan bir kişi, dağbaşında, yaylada, ıssız bir kulübede filan yaşayıp da ailesi tarım ve hayvancılık yaparak geçinip kendi ürettiklerini yiyerek yaşamıyorsa hayatında hormonlu ve GDOlu gıdadan başka bir şey yememiş demektir. Gerçi zenginler son yıllarda uyanıp her şeyin organiğini yemeye çalışıyor, ama onu yapabilen de nüfusun çok küçük bir bölümü; çoğunluk BİM, A101 gibi ucuzluk marketlerinde ne olduğu belirsiz gıdamsı ürünleri yemeye mahkum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Mayıs 2021; 17:17:4 >
  • quote:

20 yaşındayım. Boyum 185cm ama çok kısa hissediyorum. Benden 5 yaş küçük kardeşimin boyu bile 180 cm

1.85 iyi bir boy hocam abartmayın.

• Bende Z kuşağıyım. 15 yaşındayım ama 10 Haziran da 16 ya gireceğim. Boyum 1.78

• Bu boy dediğin şeyin sadece 23 yaşına kadar önemi var. Ondan sonra karşına 2 tip kız çıkar birincisi böyle fiziksel özelliklerden ziyade kafanın uyuşup uyuşmaması gibi karaktere bakar - tabi fiziksel özellikler de etkili ama giderinin olması yeterli - ikinci kadın tipi de sosyal statü ve paraya bakar. İkinci tiple ilgilenmek saçma olur ama illa istersen para yeterli bu kadar kasma.

• senin de boy 1.73’tü sanırım tahminince sende 1.66 falan olup yanlış ölçüyosundur muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.13

senin de boy 1.73’tü sanırım tahminince sende 1.66 falan olup yanlış ölçüyosundur muhtemelen

eczanede 173 çıktı. ben 180 civarı sanıyordum

• ben 168 falan sanıyodum doktor 174sün diyince aşırı şaşırdım

• Çoğu insan niye boya takıyor anlamıyorum,adam boya takılıp kalacağına açıp kitap okusa zaten kitap okumayan kişiye göre daha da avantajlı olacak. Kız vs içinde kas yapan insanlar gibiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Çoğu insan niye boya takıyor anlamıyorum,adam boya takılıp kalacağına açıp kitap okusa zaten kitap okumayan kişiye göre daha da avantajlı olacak. Kız vs içinde kas yapan insanlar gibiler.

belli yaştan sonra para ve meslek önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.